zaterdag 22 januari 2011

Spring is in the Air ! GIVE AWAY !

Het is koud, nat & kaal buiten, maar deze week hoorde ik meerdere mensen : Spring is in the Air ! Ik dus naar buiten en maar turen en turen . . . geen Spring te bekennen !! Tuurlijk was het een paar dagen lekker maar ik ging echt niet in t-shirt als een bezetene in de tuin werken . . .

Daarentegen is het in onze branche al volop lente, zelfs de zomer laat al van zich horen ! De Spring & Summer Catalogi vallen bij bosje op de deurmat . . .

Wat is het toch, dat wij altijd verlangen naar wat nog moet komen. Tuurlijk zijn het vooruitzicht en de voorbereidingen naar iets nieuws leuk en spannend. Maar het "hier & nu" zijn eigenlijk belangrijker, althans . . . volgens mijn bescheiden mening.

Desalniettemin (vreemd woord eigenlijk . . .) kom ik jullie tegemoet en geef jullie tot 19 februari (begin voorjaarsvakantie) de tijd om te puzzelen ! Jaja, het is tijd voor de Spring Give Away ! Maak zoveel mogelijk woorden met de letters uit het woord : VOORJAARSVAKANTIE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iedereen kent dit spelletje wel, wij deden het vroeger op school tijdens "lege" uren. Nu we ouder ( én wijzer ? ) zijn hebben we weinig lege uurtjes, maar toch . . .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mail het lijstje met woorden naar info@indenuylenbal.nl, de winnaar krijgt een leuk Spring 2011 pakket en mag bovendien nog 2 andere bloggers/blogsters kiezen die hetzelfde pakket ontvangen !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FIJN WEEKEND !

6 opmerkingen:

 1. je hebt helemaal gelijk Lejo.. leven in het hier en nu!! maar.. mag dan wel af en toe het zonnetje schijnen;)
  wat heb je weer een ontzettend leuke give away bedacht:) ik wacht even een leeg uurtje af en ga dan puzzelen, leuk!!
  en vandaag halen we de lampen op, ook heel erg leuk!!

  lieve groet, Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als het buiten dan geen voorjaar wordt zorg ik er wel voor dat het binnen wel een beetje zonniger wordt. Ik straks even een paar mooie bossen bloemen halen.
  Weer zo'n super leuke give away!!! ik ga er ever goed voor zitten vandaag. Als ik een lijstje vol heb dan mail ik ze door.
  Fijn weekend en groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Hier en nu' zijn erg belangrijk, maar heb toch wel even genoten van je prachtige foto's en hoop stiekem toch op een beetje zon dit weekend ;-)

  Wat een originele manier van een give away (of eigenlijk 3) Ga dit weekend even gezellig aan het puzzelen...

  Fijn weekend,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PFIEUW ik schrok me de pukkels, dacht dat jij ook al helemaal in hosanna was in afwachting van de lente!!!!
  Onze voorjaarsvakantie begint overigens pas uhm...*telt*...op 7 maart, dan viert het zuiden carnaval(ik dus niet) en plakken ze er meteen een weekje achteraan.
  Ik vrees da'k niet veel vrije uren ga hebben, maar ik ga voor je kijken.....wil toch wel dat je wat te doen hebt, anders verveel jij je...dat zou ik zó zonde vinden van het HIER EN NU!!!!*grijns*

  Haije oet ut Zuuje!!!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nu mijn werk zich niet wil openen op de laptop, ben ik al lekker aan het puzzelen, heb ik toch nog iets te doen. Jij trouwens straks ook als je alles na moet tellen of heb je daar al iets op bedacht.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke give away! Ze zijn hier al druk aan het puzzelen, dus komt helemaal goed.

  Fijn weekend!
  Groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails