maandag 17 januari 2011

Blue Monday ? No way . . . !!

Vandaag is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar ?!?!?!?! Bedenker van deze leuke dag is Cliff Arnal, een Britse psycholoog. Cliff Arnall is gespecialiseerd in depressies. Wellicht van zichzelf niet een al te vrolijke man . . .

Is maandag voor vele niet altijd een deprimerende dag ? Ik denk dan aan mensen die naar hun werk moeten, werk dat ze verschrikkelijk vinden. Elke dag weer die files, ontzettend vervelende collega's, een baas die voortdurend in je nek hijgt. Tja, voor die mensen is het waarschijnlijk elke maandag "Blue Monday !

Ik stond, wederom, goed gehumeurd op. Depressies heb ik al jarenlang achter me gelaten. Nee dames, ik denk er echt niet te lichtvoetig over. Ik weet wat het hebben van depressies is, geloof me ! Maar ooit heb ik besloten dat ik mijn leven niet laat leiden door deze aandoening !!! Bezoekjes aan psychiaters & psychologen behoren tot het verleden. Vandaag is voor mijn Happy Monday ! Ik hoop ook voor jullie . . .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HAPPY MONDAY EVERYBODY !

2 opmerkingen:

 1. HAPPY Monday Lejo!!!!!! We kunnen ons vanalles aan laten praten door die wijze heren!
  Nieuwe week, nieuwe uitdagingen!!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op het werk hoorde ik van deze depressieve dag, dus vanaf dat moment begroette ik te pas en te onpas mijn lieve collega Henk, die de pineut was. Hoi Henk, Hallo Henk, Dag Henk...alleen al om die Blue Monday bij ons beiden te voorkomen! Henk deed niet veel later hetzelfde terug dus ik ging vrolijk naar het werk en kwam nog vrolijker weer terug ha ha. Dus voor Henk en voor mij geen Blue Monday!!!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails