donderdag 20 januari 2011

Het is weer zover !

Echt tijd om op adem te komen, na de feestdagen, hebben Christy en ik niet gehad. Het lijkt wel of het drukker en drukker wordt ! De eerste 2 weken van onze Winter Sale zijn super verlopen, vooral de zaterdagen zijn geweldig. Maar wat wil je dan ook, prachtige producten tegen 50% korting (soms zelfs 70% !).

Maar terug naar het "Hier & Nu", wat betekent dat aan de ene kant de uitverkoop-artikelen de deur uitvliegen. De andere kant is dat palet na palet weer op de stoep worden gedeponeerd . . .


Gingen we eerst naar HK Living en kwamen we terug met een bus vol, vandaag werd er een palet van HK gebracht. Christy had een trap nodig om de bovenste dozen te pakken. Nou is ze ook niet zo groot, dus keukentrapje voldeed niet :-)

Tja, denk je dat je klaar bent . . . komt er een enorme pallet van Chic Antique (DK) binnen ! Geweldige lantaarns en ander producten. In februari komt de volgende lading . . .

Verder nieuwe nostalgische kaarten, Pip Home servies & At Home with Marieke. Allebei de serviezen met nieuwe aanvullingen op de bestaande dessins. O.a. de melkbekers van Pip (superleuk !), pastaborden, Jackson Square servies van Marieke . . . enfin, de kasten en tafels weer overvol ! Morgen nieuwe serviezen van Jet by ter Steege . . .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oja, tussendoor natuurlijk drukte in de winkels en prijzen voor CH klaarmaken . . ., jaja het is weer zover ! Niks beentjes omhoog, niks ff luieren . . . gewoon doorgaan ! Maar we zijn superblij dat januari nu al een superbegin is van 2011 !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TOT MORGEN !

1 opmerking:

 1. Jullie draven maar door daar in Havelte zeg. Maar wel heerlijk dat het zo goed loopt toch! Misschien ga ik wel solliciteren bij jullie:):)
  En wat een prachtige spulletjes allemaal. Ik moet nu binnenkort echt eens komen binnenlopen. Heb nog cadeau nodig voor een vriendin. Die is helemaal gek op het Pip servies, dus goede reden om dat bij jullie te gaan bekijken.
  Succes met alles en alvast fijn weekend!
  Groetjes,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails