woensdag 27 oktober 2010

Open (?)

Dit bericht gaat eigenlijk over afgelopen maandag. Beetje laat, ik weet het . . .
Ik was maandag de rotzooi aan het opruimen die (wederom) een stel onverlaten hadden aangericht bij In den Uylenbal. Was het 2 weken geleden nog brandstichting, nu was het vernielzucht. Toen ik bij de winkel aankwam schrok ik, heel de tuin was een ravage. Grote bloembakken omvergegooid, een mooie oude tafel vernield, vaas kapot etc . . . Na aangifte te hebben gedaan moest ik naar Meppel voor boodschappen. Toen ik thuis kwam vroeg Arie waar ik was geweest. "Iederen is naar je op zoek !", zei hij. " Hoezo ?", vroeg ik. Bleek dat heel het weekend de deur van In de Lindetuin niet op slot was geweest !!!! Maandagmiddag was er een klant langsgekomen voor een wandrek, die liep dus gewoon naar binnen. Na een aantal " Hallo, is daar iemand ?" , had ze door dat wij er niet waren. Gelukkig heeft de buurvrouw ons gebeld, de klant in kwestie ging terug naar de winkel, waar andere "klanten" met de armen vol artikelen door de winkel liepen. Ze bleef daar totdat Linda kwam om af te sluiten. Nou, al met al weer een lekker heftig begin van de week !

4 opmerkingen:

 1. Ohhhh...daar word je toch vreselijk boos van! Laat iedereen van elkaars spullen afblijven, zo moeilijk moet dat toch niet zijn!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat maken jullie toch allemaal mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooo gatverdegatver.....daar krijg je toch een sik van he, dat vernielen...je zou ze toch graag eens willen betrappen!!!

  Enne je deur....*kuch*....daaruit blijkt dat je toch wel HEEL boos was, als je vergeet om af te sluiten ;).....niet meer doen hoor!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De deur vergeten op slot te doen?
  ik zei toch al dat je het te druk hebt.
  dit zal je vast niet weer gebeuren
  dan doe je wel weer wat anders...ha ha...

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails