woensdag 13 oktober 2010

Hoor wie klopt daar . . .

(schaal Heart Black Vintage JHG Collection)
. . . is het een vreemdeling die verdwaald is zeker ? Ach nee, tis alweer een chauffeur met zijn wagen volgeladen ! Vandaag was topdrukte in de winkels . . . allereerst 4 grote dozen met JMA Textiel, toen pallet It's About RoMi, kwartiertje later 2 (!) pallets met kerst van B.G Collectione, en ter afsluiting (alleen voor vandaag !) nog een pallet Meander Vintage Xmas !

De winkel puilde uit van de vele pakketten vol met "ohhhhh" en "ahhhhh" -artikelen. De garage staat nu ook al vol, het magazijn (we hebben er 2 !) ... tja, ook vol ! Misschien in ons kantoor ? Nee, helaas . . . ook vol ! Wellicht kunnen we de Kerstdagen iets eerder laten beginnen ? Want ik weet eerlijk gezegd niet waar we het op dit moment allemaal moeten laten . . . .

(Xmas Votiveholder JHG Collection)
Nu al ruimtegebrek en we zijn nog slechts op de helft van ons Kerst-assortiment . . . aiaiai ! Ach, we hebben 2 winkels en in Diever komt een heel Kersthuis ! Tis gewoon wat hectisch allemaal. Als alles straks zijn plekje heeft, komt het allemaal goed.
( ondergetekende kijkt bedenkelijk . . .)

(Kunstkerstboom "Victoria" div. maten, It's About RoMi)
Maar eerlijk is eerlijk, ik kan met een gerust hart zeggen dat we 1 van de meest gevarieerde Kerstcollectie hebben van Drenthe !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Past, Present & Future of XMAS !

2 opmerkingen:

 1. volgens mij is iemand zich HE LE MAAL te buiten gegaan aan het inkopen van kerstspulletjes!:)....Dus als ik het goed begrijp is garage 1 voor de ene winkel en garage 2 voor de andere? En je moet maar zo denken, in januari is alles LEEG:)

  SUCCES!!!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je maakt ons natuurlijk wel steeds nieuwsgieriger met al die leuke kerstspullen in aantocht. Laat de magazijnen maar uitpuilen, des te meer keuze toch?!

  Succes, want al dat uitpakken, magazijn op orde, winkel vullen is altijd een flinke klus weet ik nog van (heel) lang gelee toen ik in de kinderkleding werkte en nieuwe collecties binnen kwamen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails