zaterdag 9 oktober 2010

The day after . . .

Gisteren was het een vreemde dag, de ochtend kenmerkte zich door rust. Eerst kwam Max (ter Steege) langs, gevolgd door Janke (Artisan Home). Koffie gedronken in het vakantiehuis, nieuwe collecties bekeken en een backorder uitgepakt. Tussendoor veel klanten in de winkel, maar tot 13.00 uur (!) enkel "kijkers". Je denkt dan, wat zal de rest van de dag brengen ? Af en toe een rustig dagje ervaar ik als een zegen. Nou, rustig bleef het echter niet, de rest van de dag bestond uit "chaos" en drukte !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vanaf 13.00 uur bleven de klanten komen, het leek alsof ze gezamelijk hadden afgesproken me een rustig ochtendje te gunnen. De backorder van Artisan was een busje vol, mooie kastjes, nieuwe zinken letters, lampenkappen etc . . . HK Living bracht 2 grote prachtige nieuwe kasten (zie de website : meubelen), veel stoelen en nieuwe broodplanken. Vooral de kasten was een gesleep. JHG Collection bracht ontzettend veel leuke Kerst-artikelen. L.I.L (Long Island Living) : 1 grote pallet, wederom Kerst ! Enfin, genoeg uit te pakken dus.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dat was het uitpakken, maar nog lang niet klaar (vandaag met 4 man sterk verder). Want de klanten hadden er vandaag zin in ! Een (bijna) compleet Pip Home servies, een prachtig zwart buik-kastje, quilts . . . en ga zo maar door ! De rust veranderde dus in drukte. En als klap op de vuurpijl kregen we een interieur-opdracht van een groot bedrijf in Vledder : Tafels, stoelen, banken, kussens en accessoires.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dat was dus de vrijdag, een heerlijk fijne dag. Na donderdag was dit een welkome afleiding, ik was /ben nog behoorlijk van slag over het nieuws van Antonie Kamerling. Hierover wil ik het een volgende keer met jullie hebben, want dit nieuws kwam erg dichtbij.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend !

1 opmerking:

 1. Ha, juist als je het niet verwacht, stroomt je winkel vol, wel gezellig toch!

  En weer nieuwe dingen in je (web)winkel, leuk ... maar heb pas net de doos die gister bezorgd is, uitgepakt :-)

  Succes met alle dozen vandaag!

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails