zondag 31 oktober 2010

Nog 1 nachtje slapen !

Morgen is dan eindelijk de opening van ons Kersthuis ! Het was hard werken, want de hele week was het superdruk in de winkel. Dus vaak bijspringen en huis inrichten . . . pff, ik heb er behoorlijk wat kilometers opzitten. Tot vanavond laat bezig geweest en ben nog niet klaar !!!

Morgen weer vroeg op om de laatste Kerstpuntjes op de i te zetten. Maar de reacties zijn super, ben zelf altijd kritisch en denk : "Het kan altijd beter !".

Een paar foto's voor 1e indruk, heb niet alle ruimtes op de foto vastgelegd. Ik was erg moe en het was laat, morgen weer een dag . . . oh nee, ochtend ! Tot 11 uur morgenochtend de tijd om alles netjes te maken. We zijn open van 11.00 tot 17.00 uur.

Christy, Trudy en ik gaan er morgen tegenaan. Natuurlijk is het Kersthuis ook doordeweeks open, dus als u morgen verhinderd bent dan kunt u de gehele week bij In de Lindetuin terecht.

FIJN WEEKEND !

7 opmerkingen:

 1. Everything looks so beautiful! I hope you have a wonderful time-I so wish I could be there to look at all of your gorgeous Christmas goodies.

  Best wishes,
  Natasha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig sfeertje!!!
  Wens je veel succes maar bovenal heel veel plezier met deze open dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tja....kon beter natuurlijk maar is wel aardig zo!!! WHAHAHAHAHAHAAHHHAHHAHA.....Gek.....gewoon tevreden zijn met wat je neer hebt gezet! Is sfeervol tot in detail! geniet er gewoon van, als "men"het zegt dan is het toch goed?;)

  Geniet van de dag!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooo wat ziet dat er geweldig uit!! Tis btje ver rijden voor mij :( anders was ik even langsgekomen!!!

  :)

  heel veel succes met de komende kerstperiode! geniet er ook van hoor!

  groetjes
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwwwwww.....prachtig hoor....jullie hebben echt je best wel gedaan !!.....mooi !!!.......liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pff wat een werk, ik kan me er wel wat bij voorstellen. Rennen en vliegen natuurlijk. En vertel eens; wat zijn de kerst-trends 2010? (Je merkt het al; ik was er nog niet zo mee bezig haha. Maar de kriebels zullen wel binnenkort komen.)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails