zaterdag 5 maart 2011

Ch . . .ch . . .ch . . . Changes !

Niets zo veranderlijk als de mens ! Toch ??? Soms kijk je terug op een periode met weemoed, of met een glimlach . . . en soms moet je vooruitkijken i.p.v. achterom. De blik op de toekomst gericht, nieuwe mogelijkheden onderzoeken en risico's durven nemen. Gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen, samen met Christy bespreek ik dagelijks onze ontwikkeling binnen de hectische, steeds veranderende, wereld die "Home & Decoration" heet. Opeens ben je op het punt aangekomen dat veranderingen noodzakelijk lijken. Een bepaald product past niet meer in het assortiment, niet omdat iets niet meer "trendy" is, maar het is klaar ! Afscheid nemen is dan, qua gevoel, de meest logische stap.

Vanaf volgende week nemen we dus afscheid van Jet by ter Steege, een klein beetje pijn doet dat wel. Aangezien Jet by ter Steege het allereerste merk was dat ik verkocht in mijn winkel op de boerderij. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden . . .

Dan ons vakantiehuis In de Lindetuin, onderdeel van de winkel in Diever. Het is nog niet helemaal 100% procent zeker, maar naar alle waarschijnlijkheid wordt een groot gedeelte bij de winkel betrokken. We kunnen dan een breder assortiment aanbieden, met name meubelen en de grotere woon-accessoires.

We houden echter een groot gedeelte (badkamer, eetkamer en 4 slaapkamers) over, een idee is om deze te gaan gebruiken als Bed & Breakfast. Maar zoals eerder gezegd, nog niet 100% zeker . . . . ch . . .ch . . . ch . . . Changes ! They drive me crazy !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FIJN WEEKEND !

6 opmerkingen:

 1. Denk er eerst maar even rustig over na...slaap er eens een nachtje over...whahahaha!! welterusten......liefs van ons....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohhh wat een veranderingen Lejo!! komt dat door het voorjaar wat in de lucht zit;)
  en afscheid van Jet.. oeps.. dan kom ik nog even komende week.. wil graag nog theedoeken van Jet:)
  ben gisteren nog even binnengewipt, maar zoonlief had haast dus niet uitgebreid rond kunnen kijken, nog wel een heerlijk kopje thee van Christy gehad:))

  geniet van deze mooie ZONdag!!
  liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een plannen Lejo...toevallig heb ik laatst mijn eerste schaaltje van Jet by ter Steege bij de kringloop gescoord.

  Hou ons op de hoogte....! Een fijne zondag...en eh...even relaxen hè! Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. DOEN DOEN DOEN!!! zeker doen!!!! Een B&B. ZO leuk, lijkt me dat!!! En veranderingen zijn altijd spannend!!! DOEN DOEN DOEN!

  Liefs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke plannen Lejo, volgens mij staat jouw creatieve brein zelfs niet stil als je slaapt:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gewoon doen! Als het goed voelt, moet je dingen zeker doen. Veel succes met het nemen van de juiste beslissingen!

  Liefs Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails