zaterdag 10 september 2011

Luchtpost voor 24 September !

Over 2 weken is het alweer zover :
AUTUMN FEST 2011 !

Het programma is zo goed als klaar, maar er komen toch steeds meer deelnemers bij. Voorheen was Autumn Fest in onze tuin voor In den Uylenbal in Havelte. Dat is dit keer ook weer het geval, máár nu ook in de tuin áchter onze winkel. Door de vele deelnemers moeten we ruimte maken rondom de gehele winkel !!!!

(klik op afbeelding : website Autumn Fest 2011)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
We hebben een complete website gemaakt voor Autumn Fest 2011, zodat u een goed overzicht heeft van alle deelnemers. Deze website krijgt dagelijks een update.

Bovenaan deze blogpost ziet u een vintage kaart met luchtpost. Dat bracht me op het volgende idee : Gedurende de 2 weken vóór Autumn Fest laten we om de dag een ballon op met daaraan een cadeaubon van In den Uylenbal. De 1e werd vandaag opgelaten door Rian, aan deze ballon zit dus een cadeaubon vast. Wie de ballon vindt kan deze op 24 september tijdens Autumn Fest 2011 inleveren en ontvangt een leuk Herfst-verrassingspakket !

Wij (Christy, Arieke & Lejo) vertrekken morgenvroeg om 5.00 uur naar Parijs ! We gaan naar Maison et Objet . . . yeahhhh !! Twee dagen als een bezetene rondrennen door verschillende hallen vol mooie en nieuwe producten. Wish me luck :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Voor jullie achterblijvers : check onze Autumn Fest site én . . . .
geniet van het weekend !

4 opmerkingen:

 1. luck?? Luck?!??!?! YOu don't need luck...MONEY you need;)))))) en veeeeel energie!;)....blaas es deze kant op!!!;)

  Au revoir!!!

  moi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier in Parijs maar eh...hoe was de opening vorige week???? Ben ik erg benieuwd naar!!

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie warme reactie kreeg ik van je, was wel even ontroerd...
  En zoals altijd ben je druk druk druk, ben benieuwd wat voor leuke dingen je allemaal gaat scoren! Dus zal je blog weer in de gaten houden...
  Au Revoir..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om op zoek te gaan naar allemaal mooie nieuwe spullen (en dan ook nog in Parijs...) Ga nog even een rondje wandelen en speuren naar een mooie ballon ;)

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails