maandag 12 september 2011

From Paris with L.O.V.E . . . and laughter !

Fris & Fruitig poseren we voor het affiche van Maison et Objet te Parijs. Na een rit van 5 uur kwamen we aan. Hieronder een kort fotoverslag van de afgelopen 2 dagen.

Na vertrek richting Parijs, grijpt Lejo naar zijn voorhoofd en roept : "Mijn paspoort !!!" , Arieke stelt hem gerust door te vermelden dat er al sinds jaren géén grenscontrole meer is.

Met een traditioneel hoofddeksel uit Allée du Verger (Paris Nord) inspecteert Lejo de prijsverschillen tussen diverse leveranciers. De legende zegt dat het dragen van een dergelijk hoofddeksel de ontwikkeling van wijsheid en inzichten bevordert. Ach, baat het niet dan schaadt het niet. Toch ?

In de stand van Lily's Cupcakes verzorgde Lejo een workshop Cupcakes bakken. Marion van Mimex ondersteunde Lejo met tips en aankleding.

Na een paar uur zwoegen was het resultaat naar behoren. Een échte keukenprinses zal hij nooit worden, maar zijn inzet én het resultaat werden zeer gewaardeerd.

Genieten van Lily's (lees: Lejo's) Cupcakes !

Na een lange dag shoppen bij Maison et Objet was het tijd voor ontspanning. Na een ritje door Parijs (duur : 2 uur !) kwamen we aan bij ons hotel. Na 7 Mojito's zag Arieke de lol van de 2 uur durende dollemansrit door Parijs in.

Op de hotelkamer trokken we nog een flesje wijn open, Lejo is een fan van NUHR (Cabaretgroep Niet Uit Het Raam). Maar ja, als de wijn is in de man, is de wijsheid . . . u kent het !

Christy checkt even of Lejo een zachte landing had . . . .

Dag 2 begon gezellig, we liepen Trudy (de moeder van Christy) op de beurs tegen het lijf. Ze liet net Dolly uit. "Wat toevallig !" kirde Trudy . . . Na de nodige "Bonjour mes amis" en hier en daar wat luchtkusjes even een fotomomentje.

Trudy klust wat bij in Parijs, maar woensdag staat ze "gewoon" weer achter de toonbank bij In den Uylenbal.
"Au revoir, mes amis !"

GreenGate had gehoord over mijn Cupcake-avontuur bij Lily's Cupcakes en vroeg of ik een korte workshop wilde geven. Jaja, news travels fast in Paris ! Ik ben natuurlijk de beroerdste niet dus vooruit dan maar . . . .

"Was het nou 2 theelepeltjes suiker of 3 ?"

Chris, kijk eens naar het vogeltje !

Even relaxen in de stand van GreenGate, direct een bijbestelling gedaan. De kisten waren, helaas, decor. Dus niet te koop.

Arieke vraagt zich, na 2 dagen met Christy en Lejo op pad te zijn geweest, ernstig af of ze er goed aan heeft gedaan vennoot te zijn geworden van In den Uylenbal V.O.F. Ach Arieke, alles went . . .

Het was dus ontzettend leuk en onze 1e internationale beurs mét Arieke. Volgens Christy en mij heeft ook zij genoten van 2 dagen Maison et Objet. De volgende blogpost zal gaan over wat serieuzere zaken (kan dat dan ??) m.b.t. de beurs. O.a. nieuwe aankopen, leveranciers etc . .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tot de volgende blogpost !

6 opmerkingen:

 1. Geweldig wat hebben jullie een lol zo samen.......en goeie keus Lejo Nuhr...heel speciaal voor mij.....zul je vast wel hebben gezien op mijn blog...en een venoot erbij geweldig !! dit komt goed zeker !! liefs van ons....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MOCHT er bij IEMAND in blogland nog ENIGE twijfel over jouw insanity hebben bestaan dan heb je die bij deze voor eeuwig en alleraltijds van tafel gekookt...uhm gebakken....U SPOORT NIET! Padje af....goddank.....misschien komen we elkaar nog eens tegen...op dat padje;)))

  salut!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o enne Lejo....nog ff dit...die poster he...van die beurs...die hebbie zekers niet ff pour moi gescoord zekers??? Nee dat dacht ik al.......*zucht*.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige foto's zeg! de spontaniteit spat er vanaf.. en is er eigenlijk iets wat je niet kan!! Dat schort stond je natuurlijk helemaal goed :-) enne die Mojito's na 7 zou ik niet meer op kunnen staan.. hihi.
  Fijne dag en tot je volgende blog..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Joh Lejo,dat roze schortje..........houden zo hé !!!
  Staat je supergoed.

  groetjes
  Dicky Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Totall chaos, heerlijk stelletje en zo jammer dat die kisten alleen als deco zijn, maarre de volgende keer dat ik langs kom, zijn er cupcakes ... ja toch?! Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails