zondag 26 december 2010

Xmas , so far !

Na alle drukte (vrijdag was een gekkenhuis !) tijd voor een Kerstborrel ! Niet iedereen kon, helaas, aanwezig zijn. Maar met Christy, Emily, Linda & Tinka was het supergezellig.

Ik sloot In de Lindetuin af en op weg naar In den Uylenbal. Daar was er een gezellige tafel met drankje & hapje klaar gezet. Ik kon zo aanschuiven....

Voor alle "gastdames" had Christy een mooi Kerstpakket gemaakt. Ze hebben ons zo ontzettend goed geholpen het afgelopen jaar, daar zij we beide erg dankbaar voor !

Ook voor Emily (begonnen als stagaire) een leuk Kerstpakket.

1e Kerstdag héérlijk uitgeslapen, Arie geholpen op stal. Kerstfilm gekeken (traantje hier, traantje daar . . .). Om 15.15 uur de auto in, op weg naar Delft voor het Kerstdiner.

Bij Gonneke & Rob, met de rest van de familie.

Vier Kerst-Engelen (v.l.n.r. : Sophie, Maartje, Femke & Sarah).

Samen met opa & oma (Jan & Wil), een een klein Kerst-(b)engeltje (Daantje)

Na het diner (het was Héérlijk !!) lekker sleetje rijden. Dat was echt heel erg leuk. In het park waren grote heuvels, waar je met enorme vaart naar beneden suisde ! Jaja, ook ondergetekende was van de partij !

Nou, en dan nu 2e Kerstdag, alweer héérlijk uitgeslapen (om 10.15 uur pas uit bed !), lekker luieren. Beetje op stal werken, verder hoeft niks vandaag ! Straks lekker hutspot met gehaktballen (traditie !) Voel me net de Kerstman, klaar met het werk. Dus beentjes omhoog en genieten !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FIJNE 2e KERSTDAG / AVOND !!!

2 opmerkingen:

 1. Hallo Lejo en Christy,

  ook wij wensen jullie nog een fijne 2e kerstdag en een mooi oud en nieuw. Oppassen met vuurwerk en misschien tot in het nieuwe jaar!
  Groetjes van Jan en Jayne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. blij te zien dat je weer op de been bent! Kan nu alleen niet onderscheiden of die rode neus van de griep, de alcohol of de kou was ;)!
  Dit soort dagen hebben we nodig he Lejo, worden we "groot"van ;)!

  X

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails