dinsdag 7 december 2010

Licht uit, Spot aan !

. . . en opeens sta je daar ! Het voelt alsof je naakt bent en geen kant op kan . . . waar is hier de nooduitgang ? Het angstzweet breekt je uit, maar je keel is droog als kurk . . . hoe ben ik hier in hemelsnaam in verzeild geraakt ? Koortsachtig probeer ik me te herinneren waar ik me bevond ten tijde van . . . ja, van wat eigenlijk ? Terwijl ik ronddwaal in mijn verwarde gedachten, wordt ik een zachte stem gewaar. Heel zachtjes hoor ik mijn naam : "Lejo . . . . Lejo". Wild en geschrokken probeer ik om me heen te kijken, maar een felle spot recht boven mijn hoofd belet me om iets waar te nemen. Weer die stem, maar nu harder : "LEJO, LEJO . . . " Plots voel ik iets of iemand aan mijn arm schudden. Ik sla om me heen en probeer te ontkomen aan datgene wat me steeds steviger in zijn/haar greep krijgt. Het schudden wordt heftiger en de stem dwingender : "LEJO, WAKKER WORDEN, JE HEBT EEN NACHTMERRIE !" Nat van het zweet open ik mijn ogen en besef langzaam dat het slechts een nare droom was.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hmmm, heerlijk gedoucht en met een vers kopje koffie even blogspot lezen. "Oh, een reactie van Lynda". Snel doorklikken naar haar site (klik hier). "Hé, een nieuw spotlight ! Even snel lezen." Genietend van de koffie lees ik mijn eigen woorden, bekijk het mooie knip- en plakwerk. Met een brede glimlach stap ik in de auto, op weg naar de allérleukste "baan" ter wereld !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LYNDA, BEDANKT !

4 opmerkingen:

 1. *HIGH FIVE*....your welcome Lejo....alle credits gaan naar jou, ik flanste enkel wat foto;s bijeen en knipte het lampke aan! hahahha
  Dat het zó'n impact zou hebben wist ik niet.....anders had ik het nóg wat meer aangedikt!! dat snap je :P!


  SLAPIESLAPIE!!!!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een nachtmerrie, nee toch Lejo, je stond gewoon even in de spotlights en daar mag je best van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk stukje Lejo! geniet nog maar even van de spotlights!! en Lynda wat heb je dat leuk gedaan :)
  applaus:) Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jullie beide hebben een leuk stukje in elkaar "geflanst" en daar hoef jij geen nachtmerrie van te hebben hoor
  ik vond het heerlijk om te lezen en volgens mij waren er meer dames die het heerlijk vonden
  werk ze vandaag
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails