woensdag 15 december 2010

Het wordt een (extra) druk weekje !

Nou, ik kon er weer gelijk tegenaan, na mijn korte Holiday-break ! Gisteren liep het weer storm in beide winkels en de voorbereidingen voor komend weekend zijn ook in volle gang.
Allereerst de Warme Wintermarkt in Diever ( klik hier voor info) , deze is vrijdagavond van 17.00 tot 21.00 uur.

Zaterdag 18 december de Glitter Glamour Kerstmarkt in Havelte (klik hier voor info) , vorig jaar een groot succes (én min 10 graden !). We staan met een kraam op de markt en natuurlijk ook volop Kerstsfeer in de winkel (schuin tegenover kerstmarkt). Op beide markten hebben we héél veel aanbiedingen, een kraam vol met Kerstartikelen voor slechts . . . € 2,50 ! Alles 1 prijs, dus voor de laatste Kerstkoopjes kom je naar Diever of Havelte !

En dan zondag 19 December, onze laatste Kerst Koopzondag ! Wat was het leuk en gezellig de afgelopen weken. Ontzettend druk, maar aan alles komt een eind ! Dus sluiten we af met een supergezellige Kerst Koopzondag ! Natuurlijk weer voor iedereen warme choco en-of Glühwein. Ikzelf zal de gehele dag in de keuken van het Kersthuis te vinden zijn, alwaar ik met koksmuts en pollepel zal proberen lekkere hapjes te maken . . . tja, de innerlijke mens komt a.s zondag aan zijn/haar trekken bij In de Lindetuin !

1 opmerking:

  1. Hahahah!! die arme Lejo.....de hele dag in de keuken.....maar dat is wel het middelpunt van het huis he??...dus iedereen ziet je hoor!!..succes fijne dagen nog verder.....kerstgroet van ons.....

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails