dinsdag 21 december 2010

Cry like a baby . . .

Tjonge, ik kan op dit moment bijna niet stoppen met . . . huilen ! Ik voel me zo onbeholpen en afhankelijk. Alles lijkt samen te komen op dit moment, zo vlak voor de Kerst. Om de 10 minuten wil ik onder de douche springen om warm te worden, de "koude koorts" heeft mij in zijn greep. Dan lig ik snotterend op de bank en volg op t.v. Serious Request. Net draaide ze John Lennon met Happy Xmas (War is over) . . . pfff weer die tranen. Morgen is Femke jarig, waarschijnlijk kan ik niet gaan. Doordat ik ziek ben en de wegen zijn spekglad. Vooral de A12. Dan voel ik me weer een slechte vader, alhoewel we elkaar deze maand heel veel zien. Ook aankomende 1e Kerstdag, en ze vieren Oud & Nieuw hier, maar toch . . . Berichten via blogspot die me raken, ach het zal de tijd wel zijn. Met Kerst worden we allemaal wat "softer" ! Zo "bijsnotteren" is eventjes lekker, maar ik voel me zwak, ziek en misselijk. Dus ik hoop dat ik snel weer op de been ben.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vergeten je de Give Away voor Serious Request niet ? Tot nu toe niet echt veel goede oplossingen binnen gekregen. Kom op Blogsters aller landen ! Tis voor het goed doel !

11 opmerkingen:

 1. ik hoop dat je je gauw weer beter voelt.. en het is echt goed voor je traanbuizen om eens lekker te snotteren... misschien nu een goed moment om naar de All you need special te kijken.... dan komt het pas echt los.. in deze mood!
  je bent geen slechte vader als je ziek bent en niet langs kan komen hoor.... daar hangt echt veel meer aan vast.. geloof me ik weet het!
  ziek nu maar lekker uit
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Lejo...blijkbaar moet het er even allemaal uit! Je bent ook mega druk geweest en nu je je niet helemaal lekker voelt, gaan de porieen open! Laat het maar over je heen komen...wel met de wetenschap dat je geen slechte vader bent hoor...je dochter snapt écht wel dat je niet kunt komen als je ziek bent en de wegen spiegelglad zijn!

  Gefeliciteerd alvast met Femke...mijn dochter is morgen ook jarig :-)

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I hope you feel better soon. Take care and keep eating more of that delicious and warming soup you made!

  Best wishes for a very Merry Christmas and a joyful and happy 2011.

  Christmas blessings,
  Natasha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O jee wat een ellende zeg. Komt vast allemaal wel goed. Sterkte en van harte met je dochter......Fijne Kersemus (schevenings). gr leni

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel beterschap.....blijf maar lekker onder de wol.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach, lieve schat. Huil maar lekker uit laat het maar even gaan.Femke snapt het best. Jij bent immers de beste vader ter wereld( na Kees dan), dus dit kan ze best hebben.
  Ziek wel goed uit, hoor, anders begin je het nieuwe jaar meteen al met een achterstand.

  Lieve groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach gossie, die Lejo toch... je bent gewoon veel te druk geweest de laatste tijd en dan komt er zo'n venijnig griepje en ja... ook de emoties breken dan gelijk los... ik ken het, ben zelf ook altijd een wrak na onze winterfair... veel te druk geweest, veel te veel uren gedraaid en als het dan de laatste dag is, jaaahhh dan komt de moker!
  Ik kan alleen nog maar zeggen: rust goed uit, ziek goed uit en dan ben je in januari (of eerder) weer het mannetje!

  enne... je bent geen slechte vader!
  Je dochter zal het echt wel begrijpen en aan zo'n snotterdoos heeft ze ook niks, dus... hahaha... beterschap!!!

  Lieve groet,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is dat nou??? de drukste week van het jaar ??? en dan op bed????.....ik hoop dat je snel weer opknapt !! liefs van mij.....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ben je mal om te denken dat je een slechte vader bent als je morgen niet naar je dochter kunt!! dat ben je helemaal niet Lejo! ziek nu maar goed uit anders heb je het zo weer te pakken!
  heb op mijn blog vandaag reclame voor je gemaakt, kreeg een mooi kerstkado van manlief.. gekocht bij "in de lindetuin"!!
  oja, heb mijn antwoorden op de giveaway naar je gemaild, goeie aktie trouwens voor serious request.. ze gaan goed he!!

  beterschap!! en alvast gefeliciteerd met je dochter!
  lieve groet, Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Lejo,

  Vandaag is Femke écht jarig, mijn hartelijke felicitaties dus voor je dochter en voor jou...ik hoop dat je je al weer wat beter voelt! Hier begint het inmiddels wat te regenen/ijzelen, dus doe heel voorzichtig, mocht je nog op pad gaan! Een fijne dag!

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ach Lejo, kwel jezelf niet zo, overmacht, niks aan te doen, en dan zul je altijd zien de ontspanning zijn werk doet...emoties emoties emoties.....geeft helemaal niks!!!
  "we alllllllllllll standddddddddddd togetherrrrrrrrrrrrr".

  X

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails