zondag 14 november 2010

WOW !

Het was vandaag een spannende dag, onze 3e koopzondag + T-Time ! Christy, Mirthe, Patricia & Amber zijn druk in de weer geweest met het bakken van koekjes, moppen, scones, cake & appeltaart.

Na een drukke zaterdag, de zondagochtend lekker vroeg op. De winkel in orde maken. Het weer was perfect om te shoppen. Gezellig de kaarsjes aan in de winkel en natuurlijk allemaal aan de thee en/of koffie.

Nicole en dochter uit Havelte waren de eerste theeklanten ! Nadat de deur om 11 uur open gingen, stroomde de winkel al vol.

We hadden, gezien het weer, niet een hele grote opkomst verwacht. Maar het werd ontzettend druk. Iedereen was enthousiast over T-Time t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.

Een zeer geslaagde dag, een succesvolle actie en iedereen een leuk presentje mee naar huis ! Gezien het succes van T-Time laten we de T-Party de komende week doorlopen ! Dus u kunt vanaf dinsdag weer terecht in In de Lindetuin voor een kopje thee met koekje !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Helaas deed mijn camera raar dus veel foto's waren onscherp (!), maar de hierboven geplaatste foto's getuigen van een gezellige dag.

3 opmerkingen:

 1. Ohhh...eigenlijk wil ik de foto's helemaal niet zien! Dan had ik ook niet de indruk kunnen krijgen dat ik iets gemist heb hi hi!

  Gaaf dat het zo succesvol was!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer toch dat het wel heel ver rijden is vanuit hier voor zo'n gezellig kopje thee. Ziet er weer heerlijk sfeervol uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te zien is het een gezellige drukte geweest. Daar kan je dan zo van genieten als de opkomst goed is, juist al met dat slechte weer weer wat gisteren was. Toppie!!
  Geniet nu even van je rust...
  Lieve groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails