maandag 1 november 2010

Christmas Trends

Nu de voorbereidingen naar Kerst weer zijn begonnen, krijgen we veel vragen van klanten. Deze vragen hebben vaak betrekking op trends. "Welke kleuren zijn dit jaar in ?" of "Kan een hele zilveren boom nog wel ?". Eigenlijk bestaan er op deze vragen geen juiste antwoorden. Wij, Christy en ik, volgen eigenlijk geen trends. Bij de inrichting van het Kersthuis kijken we welke producten we hebben ingekocht en welke decoratie we nog hebben. Puur op gevoel en met de producten die wij leuk vinden richten we de winkels in. Een bonte mengeling van diverse stijlen.

Wij houden van diverse stijlen. Zo vinden wij de vintage kerststijl mooi, maar ook de Scandinavische & French Nordic stijl. Het thema dit jaar is "The Past, Present & Future of Xmas", dus deze stijlen passen daar perfect bij. Volg gewoon je gevoel, van wat jij mooi vindt. Dan is het altijd goed, wat anderen er ook van vinden.

Wij merken wel al snel welke artikelen goed verkopen, dit is natuurlijk elk jaar weer anders. Vorig jaar waren de "Merry go round" waxinehouders (zie foto boven) een groot succes en ook dit jaar. De vintage uitgave, uit Zweden, blijft ook populair. De Victorian Xmas Tree van It's about RoMi vliegt ook de winkel uit. Dus er zijn wel trends, maar die bepalen de klanten eigenlijk zelf. Wij merken pas of iets een trend is als het goed verkoopt. Maar op voorhand kopen we daar niet op in, het ontzettend grote aanbod van kerstsartikelen is te immens om alles in ons assortiment op te nemen. Dus koop alleen datgene wat je zelf mooi vindt en dan sla je de Kerstplank nooit mis !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails