maandag 8 november 2010

Er even tussenuit !

Afgelopen week was een gekkenhuis ! Het Kersthuis is een HIT ! Ik wist niet dat het al zo snel zo ontzettend druk zou worden. Sommige producten zijn al uitverkocht, dus er komen binnenkort weer nieuwe bestellingen binnen. In beide winkels is het echt super . . . SUPER-druk !

Natuurlijk zijn we daar ontzettend blij mee, maar de keerzijde is dat we echt 24/7 werken. Dus even pas op de plaats. Gisteren was Marianne jarig, de moeder van mijn dochter Femke . . . maar boven alles mijn soulmate en de liefste vrouw die ik tot nu toe in mijn leven ben tegen gekomen. Tja, waarom heb ik haar dan laten lopen, hoor ik jullie denken . . . dat is een lang verhaal, maar soms krabbel ik mezelf achter de oren en denk : Ja, waarom eigenlijk ?

In ieder geval, Marianne vierde dus haar verjaardag. Dus gisteren tot 12 uur gewerkt, daarna richting Delft. De stad waar ik samen met Marianne en Femke heb gewoond. Een heerlijke stad. Gezellig met de familie gegeten, even de winkels de winkels laten. Christy, naast Marianne nog 1 van de liefste vrouwen die ik ken, en Rian hadden het tijdens de 2e Kerst-koopzondag wederom superdruk.

Ik besloot om in Delft te blijven slapen, dus niet 's nachts nog 2 uur in de auto richting Drenthe. Vreemd om als vanouds gezamenlijk op te staan, te ontbijten en ieder te zien vertrekken naar school, stage of werk. Soms mis ik het familiegebeuren, maar ben ook ontzettend blij om in het rustige Drenthe te wonen. Alles heeft 2 kanten. Al met al een lekker relaxed weekend en dat proeft naar meer ! Dus het weekend na Sinterklaas ga ik nog een weekendje weg. Waarheen ? Tja, als Kerstfreak ga je dan naar de . . . . Kerstmarkt in Keulen ! hahaha . . . .

6 opmerkingen:

 1. Hoi, dus dáár was je!!
  Lekker uitgerust? En dan weer hard aan de slag. Wat een hype,hè, die kerst dit jaar.

  Lieve groetjes Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met al die drukte heb je inderdaad wel eens even een moment nodig om de accu weer op te laden! Maar aan de andere kant is het natuurlijk ook megagaaf dat het zo goed loopt!

  Succes met alles! Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kijk Lejo er is een tijd voor alles, dus ook voor ontspanning! Wel tof voor jullie dat het zo lekker loopt, blijkbaar heb je "het"dus goed gedaan!!;))

  Toedels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beter nu even heerlijk genieten en bijtanken dan alsmaar doorgaan en rond de kerst 'afgebrand' zijn, hoewel al die drukte natuurlijk wel een compliment voor jullie winkels is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel verstandig om even pas op te plaats te nemen ik ben blij dat het in de winkeltjes zo goed gaat
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat geweldig dat het kersthuis zo'n succes is en je zo'n fijn weekend hebt gehad.
  Moet binnenkort toch maar een komen kijken!
  Groet, Bianca Hilbrands (Pier & Pol Woondecoraties)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails