maandag 29 november 2010

Verslag én REMINDER GIVE AWAY !

Wat een weekend !!!
~~~~~~~~~~~~~~
Allereerst prachtig winterweer, waardoor iedereen het "December-gevoel" kon ervaren. In de winkel is de sfeer dan gezellig, buiten koud. Maar binnen heerlijk aangenaam en cosy. Buiten de vuurkorf aan ( na 2 uur verkocht ! ) . . . tja, alles is te koop ! En dan de drukte . . . zaterdag was het zo ontzettend druk in beide winkels dat we het met 4 man sterk het net konden bolwerken.

I.v.m. met onze verjaardag kregen alle klanten een leuk presentje, een klein lantaarntje uit Denemarken of een bloempotje (in off-white, licht- of donkergrijs) met hartje.

Zondag met 3 man sterk in In de Lindetuin, we hebben genoten. Warme chocolademelk of Gluhwein, met cake of amandelspeculaas. Later op de dag iets hartigs en een wijntje. Het was weer erg druk, maar doordat we met 3 man sterk waren konden we ook lekker kletsen en persoonlijke aandacht geven.

Nu is het maandag, Blue Monday ? Nou voor mij niet ! Heb net op stal gewerkt, de boxen uitgemest en Arie geholpen met de stal verder op orde krijgen. Als de vrieskou aanblijft houden, moeten we alles "Winter-Proof" maken. Dus extra werk op de boererie . . .

Nu even een bakkie leut met gevulde koek ! Jaja, je moet jezelf af en toe verwennen. Straks naar de winkel. Er moet een kast bezorgd worden. Deze moet eerst een extra plank, dus even klussen. Daarna antieke tafel restaureren, wegbrengen samen met 4 stoelen en sidetable. Gelukkig allemaal dichtbij. Als laatste een tafel naar Assen brengen, maar dat doe ik waarschijnlijk vanavond . . . ( 24 / 7 ! )

Al met al was het weer een hele leuke week, de belangstelling voor beide winkels is overweldigend en gelukkig genieten we met volle teugen. Dit komt mede doordat we zulke lieve en hardwerkende medewerksters hebben. Zodat Christy en ik ook veel tijd en aandacht kunnen geven aan de klanten. Dus dames , bij deze een dikke pluim voor jullie enthousiasme & inzet !

We gaan er weer voor deze week, de week vóór Sinterklaas ! In beide winkels hebben we leuke aanbiedingen en een speciale Sint-tafel met allerlei cadeaus, met soms wel 30% korting !

De foto's in deze post zijn willekeurig geplaatst, ik maak soms te veel foto's. Bij deze mogen ze even onder de aandacht gebracht worden . . . .

Even een reminder : Het is de laatste dag voor de Xmas Give Away ! Dus nog even puzzelen, mailen en wellicht maak JIJ die kans op een superleuk pakket t.w.v. € 150,= !

Een hele fijne week allemaal !

2 opmerkingen:

 1. Volgens mij past druk-druk-druk gewoon helemaal bij jou en is stilzitten niet je ding. Geweldige foto's weer om even te genieten in mijn lunchpauze :-)

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heer Lejo(ik denk begin netjes, heb ik ;m meteen mee;))
  Wat vindt je ervan als ik je toch in het spotlight zet(snap nog steeds niet waarom je niet meer wil;)...plankenkoorts??:D), en dan gewoon wat foto's van je site afhaal? Hbe je er geen omkijken naar.....vinnie dur van????*knippertmetoogskes*

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails