zaterdag 20 november 2010

Tussen de bedrijven door . . .

. . . heb je soms van de rust-momenten, althans dan neem je even de tijd omdat iets je aandacht trekt. Zo was ik vanochtend bezig de tent buiten in te richten, toen plots dit lieve egeltje voorbij tippelde ! Vlug mijn camera gepakt, toen ik te dichtbij kwam ging het kopje naar beneden en liet hij/zij de stekels zien.

Héél stil bleef het egeltje staan, hij dacht : "Als ik niet beweeg ziet hij me niet !".

Toen ik iets verderop ging staan keek het egeltje weer voorzichtig rond en tippelde verder op zoek naar een berg bladeren.

Door dit moment keek ik eens rond en zag ook onze hortensia's die hun felle kleuren hadden verloren. Ik vind ze zo nog mooier, vervaagd en breekbaar.

Prachtige vervaagde kleuren.

Heerlijk, zo'n rustmoment !

Binnen hebben we een nieuw hoekje met meubels uit Frankrijk, heel sfeervol. Vooral in deze tijd past het perfect in onze winkels.

Stoel € 195,= , tafel € 350,=


In de tent buiten hebben we tijdens Havelte Buitengewoon (morgen laatste dag !), veel leuke aanbiedingen. 2 voor de prijs van 1 !

Kersthangers, engeltjes, kerstballen, waxinehouders,
alles 2 halen, 1 betalen !Voordat ik naar Diever vertrok, nog even langs bij Sint Nicolaas. De kinderen mochten vandaag Sint Nicolaas wakker maken. In zijn slaaptenue kwam de Sint uit de caravan en sprak de kinderen toe.

Vol verwachting klopt ons hart . . . .

De Pieten deelde lekkers uit . . .

Na Sint Nicolaas te hebben gewekt, met de Pieten ochtendgymnastiek !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FIJN WEEKEND !

3 opmerkingen:

 1. Dank je voor jullie leuke reactie!
  wat heerlijk hè als je zo kunt genieten van de kleine en vaak onverwachtse dingen!
  wat lief die egel en wat heb je er mooie plaatjes van kunnen schieten.
  Vanmiddag nog even in havelte bij jullie een schitterende ster gekocht, is eigenlijk een kadootje maar vind hem zo mooi(vooral als je het lampje aandoet!) dat ik er morgen nog eentje voor mezelf haal haha!
  groetjess, Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aandoenlijke foto's van het egeltje...heel bijzonder dat je hem/haar zo mooi op de foto hebt kunnen zetten. Veel succes vandaag met de laatste dag...zo jammer dat het voor mij te ver weg is anders had ik zeker even langs gekomen!!

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lejo! vanmiddag nog een ster opgehaald, dit keer voor mezelf, hij hangt al en geeft zo mooi licht, echt een superding!!
  en wat een leuk presentje gaf Christy! je hebt echt naar de kleuren op mijn fotos gekeken, past hier precies! Heel erg bedankt superleuk!
  fijne avond nog, groetjess Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails