zondag 31 juli 2011

24 september AUTUMN FEST 2011 ! Jubileum !

Zaterdag 24 september organiseert In den Uylenbal
de 5e editie van Autumn Fest !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dus een jubileum ! Begonnen in de schuur te Ruinen is Autumn Fest uitgegroeid tot een veel bezocht evenement. Jaarlijks bezoeken honderden mensen Autumn Fest. Vijf jaar alweer, dus tijd om dit te vieren én groots uit te pakken ! Vooral om al onze klanten en bezoekers te bedanken voor hun trouwe bezoek.

Omdat het een jubileum is zullen er meer kramen dan voorheen staan, o.a. met streekproducten, proeverijen, brocante en woonaccessoires. Natuurlijk houden we onze jaarlijkse After Sun Sale met kortingen oplopend tot wel 50/60% ! Ook voor de kidz div. activiteiten, o.a. springkussen, schminken, rad van fortuin, touwtje trekken etc . . . en natuurlijk hapjes en drankjes. Enfin, een Atumn Fest om niet te missen !!

De afgelopen jaren draaide veel om vertrouwen, dat de klanten ons ruimschoots gaven. We hebben daarom een ontzettend goede band uitgenodigd dat dit vertrouwen vertaald in prachtige, ontroerende muziek. De band heet dan ook :
TRUST
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
We zijn dan ontzettend blij dat TRUST tijdens Autumn Fest bij ons zal optreden. Het beloofd een memorabele dag te worden. Meer info over de precieze indeling van de dag zal binnenkort te lezen zijn op onze webshop en natuurlijk houden we jullie hier ook op de hoogte !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fijne zondagavond !
Morgen 3e Zomermarkt in Diever,
In de Lindetuin is open tot 21.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails