dinsdag 26 juli 2011

Poppompom . . .kris kras, door Nederland !

Wat een dag ! Al vroeg was ik in de Lindetuin om een kast (naar Naaldwijk) te laden, daarna koffie met Christy. Na koffie tafel & stoelen laden (naar Schiedam). Alhoewel er geen files waren, kwam ik ietwat verlaat aan bij Pip Studio voor de tassencollectie Spring / Summer 2012. Vanaf heden verkopen we de tassen van Pip Studio en we verwachten in augustus de Autumn / Winter Collection 2011/2012.

Tijdens mijn bezoek aan Pip Studio kreeg ik een belletje van Tinka : Hoe laat breng je de tafel in Zwolle ? Oops, helemaal vergeten . . ., dus na terugkomst in Havelte (18.00 uur) direct tafel laden en terug naar Zwolle. Kwam er natuurlijk op de terugweg al langs . . . tja . . . wie zijn hoofd niet gebruikt.

Dat was nog niet alles, want in Zwolle belde Christy met de vraag : Ben je niet iets vergeten ? Nee he ??? Jaja, ik zou een toonbank voor winkel in De wijk ophalen. Dus snel hapje eten en hop . . . in de bus. Ik heb de kilometers maar niet geteld :-) Enfin, toonbank gehaald en direct naar winkel gebracht. Het gaat best snel nu, nog 5 1/2 week en dan . . . FEEST !

Hierboven zien jullie de stoffen vlaggetjes van Engel. , feestelijk en super vrolijk. We hebben er veel van besteld want FEEST = FEEST = PARTY = KLEUREN !

Naast de vlaagetjes ook de superleuke PomPoms besteld, ze komen in 5 maten en ong. 30 kleuren. Hierboven zie je de PomPoms in de maten 22, 28 en 37 cm. doorsnede.

Máár er zijn ook grote PomPoms, 45, 47 & 50 cm. doorsnede. Alle maten komen in augustus binnen. Je kunt wel alvast bestellen via onze webshop. FEEST !

Ook van HK Living komen er weer veel nieuwe artikelen, zoals de bureaulamp hierboven.

Prachtige grote kandelaars, in grijs, maar ook gekleurd.

En de bekende houten borden hebben een nieuwe variant. Nu met 7 borden i.p.v. 6 !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zo, een hoop nieuws en plannen. Maar héérlijk druk én gezellig. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen m.b.t. De Wijk. 3 september krijgen alle klanten een Goodie Bag ! Dus reden temeer om eens Drenthe met een bezoekje te vereren.

3 opmerkingen:

 1. Jij houdt jezelf lekker bezig Lejo, maar zo zie je wel veel van het land hihi! En 3 september...spannend!!!!!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. POMPOMPOM..... hahaaa,gaat goed met je hé Lejo !!
  Ach het houd je >> OP << de straat toch,maar ik heb het idee dat de REM er even op moet bij jou hoor,haha..

  Groetjes
  Dicky Marie.

  ps:mooie lamp trouwens !!! ik moet wel WIT !?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh die "pommen"zijn ZOOOOOOOO leuk!!!! Verkoop je die ook gewoon in de winkel???
  Veeeeeeeeeeeeeel "pommen"verkopen en je kunt zo'n auto kopen als op je eerste kiek!

  POMPOMPOM!!

  TOEDELS!
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails