donderdag 2 juni 2011

Rian goes for Mont Ventoux !!!

Zo af en toe organiseren wij een leuke actie t.b.v. het goede doel. Dat is elke keer weer wat anders, o.a. : Serious Request, T-Time of Mikondo. We doen dit omdat we als bedrijf ons steentje bij willen dragen, ook als is het soms een druppel op de gloeiende plaat. Alle kleine beetjes helpen. Rian steunt ook het goede doel : www.goformontventoux.nl

(klik op foto Rian voor haar blog)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
En als wij "ouderen" (lees : categorie middelbare leeftijd) denken dat het de jongeren niets uitmaakt wat er zoal gebeurt in de wereld, dan hebben wij dat mis ! Tja, en dan krab je jezelf toch even achter de oren als je hoort dat Rian (vaste medewerkster In den Uylenbal <--- zeggen wij trots !) de Mont Ventoux gaat bedwingen voor het goede doel !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Helemaal haar eigen initiatief en ze is er maar druk mee. Ze zoekt nog sponsoren, dus bekijk haar blog even en misschien willen jullie haar ook helpen. Wij van In den Uylenbal & In de Lindetuin staan helemaal achter de actie van Rian en steunen haar met de volle 100% !!

5 opmerkingen:

 1. Knap werk hoor de Mont Ventoux op te fietsen, petje af voor deze dame. Manlief en onze zoon zijn daar vorige jaar ook opgefietst en ik...ik heb ze aangemoedigd samen met onze dochter. Dus als ze in hele goede conditie is kan ze het wel.
  Toppie!!

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoere actie; sta jij boven op de Mont Ventoux om ze aan te moedigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat stoer van Rian!! mijn zoon en zijn vriendin (jou wel bekend van de mooie waterkan en glazen:) doen ook allebei mee en als het goed is staan manlief en ik samen op de top om ze te verwelkomen!! zien we jou daar ook??
  succes voor Rian!!

  zonnige groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige prestatie hoor en mooie actie voor het goede doel! De Mont Ventoux beklimmen is geen peuleschil. Een vriend van ons heeft het tijdens onze vakanties in Frankrijk een paar keer gedaan en wij hebben hem toen aangemoedigd en zijn er met de auto achteraan gereden en dan haalden wij hem later weer in. Telkens een stukje verder. Aan de top is het fantastisch, wat een schitterend uitzicht!
  Wens Rian maar heel veel succes!
  groetjes, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ps. wanneer gaat dit gebeuren? Misschien kunnen we haar aanmoedigen! We zijn er de laatste weken van juli/eerste wk. augustus.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails