dinsdag 10 augustus 2010

Update At home with Marieke !

Update At home with Marieke !
Vandaag was het na de enorme drukte van de maandag (zomermarkt) heerlijk "rustig" in de winkel. Dus lekker weer de boel aan kant, soppen en herinrichten. Als er op 1 dag honderden mensen (niet overdreven !!) je winkel bezoeken, lijkt de "day after" de winkel meer op een slagveld dan een toonzaal ! De tafels van At home with Marieke leken wel geplunderd . . . , gelukkig kregen we een pallet Marieke binnen dus het servies staat weer te pronken alsof de fotograaf van Seasons of Landleven elk moment langs kan komen om de fotoshoot te maken . . . hahaha !

Nee, ff serieus . . . dit servies is, net als het Pip Home servies, zo populair dat het de winkels uit vliegt. Ook de kussens en keukentextiel van Marieke zijn erg in trek. Dit najaar komt er een geweldige uitbreiding van de At home with Marieke-lijn. Niet alleen een compleet nieuw servies, Jackson Square, maar ook bedtextiel ! Jackson square is een meer klassiek geruit servies waarin blauw gecombineerd wordt met zachte naturel tinten.


Ook de slaapkamer is binnenkort van Marieke ! Dit jaar breidt At Home with Marieke haar terrein uit naar de slaapkamer. Met een nieuwe lijn dekbedden om helemaal in weg te dromen. De dekbedden zijn verkrijgbaar in wit met een blauwe en rode ruit en een naturel versie in rood en blauw.

Tevens komt er een leuke, vrolijke Kerst-lijn van Marieke in de winkels ! En de derde nieuwe lijn betreft kerstdecoratie. At Home with Marieke brengt je vast en zeker veel feestvreugde tijdens Kerst 2010. Alle nieuwe producten kun je zoals je gewend bent uiteraard perfect mixen en matchen met de bestaande collectie.

Wil je alvast een voorproefje / previeuw ? Klik dan op onderstaande foto :
I feel at home with At home with Marieke !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails