maandag 2 augustus 2010

8 days a week . . .

Soms heb je van die weken, dan zitten er gewoon te weinig dagen in 1 week ! Lydia, Linda & Rian genieten van hun welverdiende vakanties, dus dit betekent voor ons . . . een tandje hoger in de versnelling ! Afgelopen week was het dus SUPER-druk, elke dag was het ontzettend gezellig en vliegen de producten de winkel uit. Dus bestellen, bestellen en nog eens bestellen. Ook nieuwe producten. zoals de kinderlampen. Deze komen binnenkort binnen. Het interieuradvies was een succes, afgelopen zaterdag kwamen Edith & Frank uit Bragum terug voor de verlichting (HK en Artisan), kussens (Riviéra Maison en Bastion) en div. woonaccesoires. In de winkels vormde zich zelf rijen voor de kassa . . .

Gisteren (zondag) heerlijk uitgeslapen en 's ochtend met de paarden gewerkt, maar in de middag naar In de Lindetuin om de 4e zomermarkt van vandaag voor te bereiden. Vorige week was het zo druk, dus op zondag (!) de winkel op orde maken. Vandaag komen er ook nieuwe gasten in het vakantiehuis en er komen div. bestellingen binnen. Hele leuke zeepproducten, binnenkort ook op de website. Maar eerst vandaag de 4e ZOMERMARKT !

Nieuw in ons assortiment zijn de kussens van LINDART, prachtige Long Island kussens van zeer goede kwalitieit. LINDART staat ook op Maison et Objet, dé beurs in Parijs waar Christy en ik in september naar toe gaan. Nou dit was mijn update, het was me een weekje wel en ik vrees ( in positieve zin . . .) dat dit ook zo'n week wordt ! Fijne dag iedereen en tot gauw !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails