zaterdag 28 augustus 2010

sorry . . .

. . . maar de Herfst heeft me nu al te pakken ! We kregen zulke leuke Herfst-artikelen binnen, ik heb gisteren gelijk een herfstseizoen-tafel ingericht ! Het weer helpt ook erg mee om al helemaal in Herfststemming te komen . . . zo wordt de overgang naar het najaar eigenlijk vanzelfsprekend. Ik weet dat ik hiermee de zonaanbidders op hun zongebruinde tenen trap, maar nogmaals : sorry, ik kan er niets aan doen ! Ook ik hoop dat het een heerlijk najaar wordt, een Indian Summer. Lekker in het zonnetje door de bossen wandelen en achteraf op een terras chocolademelk met slagroom. Tja, iedereen heeft zo zijn/haar voorkeur.

Oh, my deer ! Autumn is here !

Maar vandaag was het zo ontzettend gezellig in de winkel, met de kaarsjes aan. De klanten keken soms wel verbaasd naar mijn, als zeg ik het zelf, prachtige gedecoreerde Herfst-tafel. En wat denk je ? Het Herfst-virus is hoogst besmettelijk, de paddenstoelen en sfeerlichtjes vlogen de winkel uit . . . een champignonkwekerij is er niks bij !

Tja, wat moet ik zeggen ? De zomer lijkt voorbij, de regen blijft aanhouden dus we maken het binnen extra gezellig !
FIJN WEEKEND !

7 opmerkingen:

 1. Wauwwwwww...dat ziet er leuk uit zeg !!! mijn complimenten hoor.........fijne zondag !! liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me voorstellen dat de herfstkoorts besmettelijk is ... 't ziet er ook heel gezellig uit allemaal!

  Have a nice day!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er supergezellig uit. Bij ons is het herfstvirus ook al ongenadig toegeslagen. De eerste decoratiepompoenen zijn al gekocht (uiteraard langs die gezellige standjes langs de weg). Heerlijk, laat de Indian Summer maar komen. Gezellig dat je bij me op bezoek bent geweest (mijn blog dan), en ja ook zo af en toe ook al richting kerst aan het denken.
  Lieve groet, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herfst, ik vind dat toch wel de mooiste tijd van het jaar. Al die mooie kleuren. Nou eigenlijk is het voor mij het najaar, waar ik over praat. Lekker met de kransen in de weer, ik ga er hopelijk deze week weer mee aan de gang. Maar het zonnetje mag nog wel even blijven schijnen hoor, want ook die heb ik erg nodig.
  Had je trouwens de site bezocht, die ik bij mijn post had geplaatst? Hij maakt zulke mooie werken, ik heb vele in het echt mogen bewonderen, super!!
  Geniet van deze mooie zondag
  Lieve groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke herfsttafel. Het doet mij denken toen ik naast mijn studie nog bij RM werkte en er rond deze tijd alle dennenappels te voorschijn kwamen. Helaas ook in September de kerstboom en die mag van mij nog wel even wachten. Maar dennenappels, heerlijk en die paddestoeltjes zijn helemaal te gek!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er ook wel erg leuk uit!

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal gezellig! Die paddestoelen zijn ook echt super!

  Groetjes, Debby

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails