maandag 16 augustus 2010

Aquaplaning !!!

Gisteren heerlijk uitgeslapen, maar moest toch aan het werk. Alhoewel, eerder ontspanning en werk in één ! Ik zou bij Marianne langs gaan in Delft en kon dit bezoek combineren met het wegbrengen van 2 bestellingen. Een salontafel en 2 HK stoelen gingen naar Voorhout en een kast naar Rijnsburg, dus allebei lekker op de route ! In Delft aangekomen heerlijk gegeten en "Zomergasten" bekeken met Annet Marlherbe, 1 van mijn favoriete actrices.

Ik kon, helaas, niet blijven slapen, want vandaag was de 6e zomermarkt in Diever. Dus hup, de bus weer in en richting Ruinen. Na een kwartiertje begon het me toch te hozen, ik werd er bang van . . . Eerst wilde ik stoppen, maar het kon de hele nacht wel blijven regenen ( wat ook gebeurde !) dus ik reed door. Toen sloeg de schrik me om het hart, ik kon plots de bus niet meer goed besturen en slingerde over de weg. AQUAPLANING ! Voet van het gas en proberen zachtjes bij te sturen, wat gelukkig goed ging . . . met een kloppend hart vervolgde ik mijn rit naar huis. De rest van de rit heb ik net 80 km/uur gereden, en met mij vele automobilisten. Het was een angstige rit en om 1.30 uur was ik eindelijk thuis !

Dit was de 1e keer dat ik aquaplaning meemaakte, vreselijk eng en gevaarlijk. Maar ik ben veilig thuis gekomen !

4 opmerkingen:

 1. Ben blij dat je veilig bent thuis gekomen...zo eng !!! ...hele fijne week liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee, Lejo!!! Gelukkig is het goed gekomen. Ik heb het nog nooit meegemaakt, maar ben er doodsbang voor. En dan nog wel met de bus!
  Blij dat je veilig thuis bent gekomen.

  Groetjes Alma
  Duifje van Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje joh wat een verhaal BAH ben blij te horen dat je veilig thuis bent gekomen is dus helemaal niet zo vanzelfspreken...
  Greotjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He jasses, ik moet er niet aan denken. Het idee dat je geen controle meer hebt over je auto brrr.
  Gelukkig is het goed gekomen.
  Maar ik kan me voorstelen dat de schrik er goed in zit.
  Groetjes Sas

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails