zondag 21 maart 2010

Les Fifoles

Héérlijk, zo'n dag dat je niets moet of hoeft . . . gewoon lekker luieren en een beetje, een héél klein beetje, niets doen !
Je pakt een boek en kruipt op de bank, lekkere bak koffie verkeerd erbij en wegdromen met de hoofdpersonen uit een literaire thriller van Elisabeth George . . .
Maar na een poos gaat het toch kriebelen, het voelt alsof je spijbelt en je voelt je schuldig omdat Arie (mijn vriend) wel "werkt" en de stallen aan het uitmesten is. Je ziet het zonnetje schijnen en besluit om naar buiten te gaan, hup laarzen aan, honden mee en het erf op !

Na 2 a 3 uur even een break, pannetje snert op het vuur, homp brood erbij en wederom genieten. Wat is een vrije dag toch lekker, maar ook moeilijk . . .

Actief zijn zit nu eenmaal in mijn bloed, de radertjes draaien continu op volle toeren en achter elke gedachte schuilt een nieuw idee. Soms best vermoeiend, maar ook erg spannend. Elke dag is een avontuur en tijdens het avondeten kijk ik meestal terug op een enerverende dag vol mooie, spannende, en ontroerende momenten.

Vandaag tussen het lezen en wandelen in nog even Bloggerland bezocht
en kwam deze blog tegen : http://www.lafifole.blogspot.com
De prachtige foto's in dit blog komen van Les Fifoles
zucht . . . wat kunnen mensen toch mooi fotograferen !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fijne zondag !

4 opmerkingen:

 1. Prachtige woorden en foto's, dat zijn ook van die genietmomenten. Ik kan ook niet lang achter elkaar stilzitten, herken wel wat in jouw verhaal, maar dat ongedwongen bezig zijn geeft ook zoveel ontspanning. Ik heb ook heerlijk in de tuin gewerkt vandaag en zit nu te genieten van al die prachtige blogs.
  Fijne dag nog.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een mooie blog...ik ben er wel eens op bezoek geweest! Het zijn zulke mooie foto's die je daar ziet...echt genieten!

  Een fijne (lente)week! Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tijdens het bloggen, kom je van de ene leuke bij de andere mooie, over je schuldig voelen... het kost af en toe veel te veel tijd, maar ja..

  Fijn week,
  groet,Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails