donderdag 18 maart 2010

Fris & Fruitige Lentekriebels !

Oh oh oh, wat was het genieten vandaag ! Heerlijk in het ochtendzonnetje koffie gedronken, wat een feest !
Christy al vroeg naar de veiling voor gezellige plantjes, violen en hortensia's. De tuin kreeg na zijn winterslaap een metamorfose, alsof koning vorst nooit heeft bestaan . . . .

De Paashazen houden de wacht, terwijl Christy (incognito !) de plantenbakken vult. Manden, zinken emmers (NIEUW !) krijgen een extreme make-over in vrolijke lentekleuren !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tafelzeil in alle kleuren en motiefjes (ruim 30 div. dessins ! ) vinden ook deze lente hun weg naar gezellige tuintafeltjes !

Heerlijk om de tuin weer bij de winkel te betrekken, lekker veel spullen buiten en gezellig met de klanten een kopje koffie in het aangename middagzonnetje.

Eindelijk is de lente gearriveerd, en mocht het de komende dagen toch wat minder worden, deze heerlijk dag neemt niemand ons meer af !

5 opmerkingen:

 1. Zo is het maar net, de eerste heerlijke lente-achtige dag zit in onze broekzak.... Vond het genieten, die warmte weer op mijn gezicht! Ik ben er helemaal klaar voor!
  Een hele hele fijne *** LENTE ***

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens is het geen werken wat jij en Christy doen, zo leuk en gezellig ziet het er allemaal uit. Groet Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou wat was het lekker weer hiervoor he, hoop dat het vandaag nog opknapt en dat we in het weekend weer lekker naar buiten kunnen.
  Wens je een fijn weekend,
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk die komende lente . . . geniet elke dag, ontdek elke dag, bewonder elke dag ! Groetjes Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails