donderdag 11 maart 2010

Give Away nr 2 ! COLORIQUE !

Terwijl Give-Away nr 1 nog loopt (tot 1 april !) start onze 2e Give-Away al !
Een stapel Colorique Daisy Mae kussens t.w.v. € 85,= !
Wat te doen ?
Herinner je je Little House on the Prairie nog ? Laura Ingalls ?
De collectie Daisy Mae van Colorique weerspiegeld de onschuld en eenvoud van die periode.
Vertel ons jouw t.v-herinnering uit die periode, was dat Swiebertje of The Onedin Line, wellicht de Doornvogels, of Skippy ?
Geen herinnering aan die tijd ? Je kan ook gewoon "volger" worden van ons blog en dan maak je ook kans op deze 2e Give Away !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
VEEL SUCCES !

10 opmerkingen:

 1. Moet je zeggen dat ik nog stiekem weleens kijk, nu ze het weer in de herhaling hebben gegooid. Er waren zoveel mooie series toen destijds dat ik er enige tijd geleden maar een hyvespagina over heb gemaakt (Heimwee naar de jaren 80) een groot succes en heel veel medegenieters van die goede oude tijd.
  (PS ik doe niet mee aan deze giveaway en laat een ander de kans vind het wel heel tof van je hoor!!! ga je even linken in mijn blog)
  Groetjes madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een pracht van een Giveaway! Colorique... de kleuren en motiefjes, ik word er altijd zo vrolijk van. Kussens en plaids, de kinderen vinden het ook al zo geweldig en bouwen er hele 'straten' mee. Of een huisje, neerploffen en lezen maar...
  Een fijn en zonnig weekend! Oja, ik ga nu snel een paar van jullie eerdere berichtjes lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb me net aangemed bij giveaway PIP maar vind deze ook erg leuk...dus doe ik het nog een keer...Wie niet waagt die niet wint!
  Groetjes Jolanda
  Ik ga een linkje op m'n blog plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik herinner mij Lassie, die daar loopt te rennen door de velden als een grote held.
  Claudia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog zo'n prachtige Giveaway. Hier wordt ik wel hebberig van hoor. Ik keek vroeger altijd graag naar Lassie, weet niet precies of dat uit dezelfde tijd was, maar zo'n hond wilde ik altijd graag hebben. Nog steeds heb ik er een zwak voor als ik er een zie. Dus als er ooit nog een hand komt, dan weet ik het wel!
  Groeten, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hallo leo en christy,
  ik ben op gegroeid in duitsland. we hadden daar geen nederlandse televisie.ik keek naar series als pantou, carlson, pippie langkous en daktarie.toen ik 7 jaar was verhuisden we weer naar nederland en heb toen inderdaad t kleine huis op de prairie gezien.nu kijken mijn man, mijn dochter(14 jr) en ik weer naar t kleine huis ..jeugd sentiment heet dat geloof ik..mn dochter is inmiddels verslaafd en heeft ook al een dvd van het kleine huis...mooi toch?in deze tijd van computers, wii's etc.?oja, catweazle was ook zo'n heerlijke serie......zucht..waar blijft de tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is een zeer mooie give-away. Zou mooi staan in ons opknappertje in Ouddorp (www.postcardsfromouddorp.blogspot.com).
  Mijn jeugd tv herinneringen liggen bij series als 'Candy' met de prangende druppel onder haar ogen. Lekker meedijnen op de tittle song en uit volle borst meezingen. Dromen dat je zelf ook zo'n lang vol haar hebt met zo'n mooie krul langs je gezicht. Haal ook graag herinneringen op via You Tube waar je 'maya de bij', 'Heidi' en 'Niels Holgerson' filmpjes voorbij laat komen.
  Ik lees tenslotte hierboven ook nog iets over 'ik woon in Duitsland'... de muis is natuurlijk ook onmisbaar in dit rijtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Q en Q herinner ik me ben ik 1970 geboren, en kunt u me de weg naar hamelen vertellen, maar wat ik me herinner en vooral spannend vond was de: Zevensprong, echt, echt spannend hahaha... Ga je linken hoor, ik wil deze prachtige giveAway niet missen, ooooooh ze zouden prachtig bij mij op de bank staan :)

  liefs bellavien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wordt nog regelmatig wakker met het liedje van de Familie Robinson (tekenfilm) in mijn hoofd: 'Heel ver hier vandaan, midden in de zee, ligt een eiland met een vulkaan. Zon en zee en strand, samen hand in hand...lalalala, etc"!
  Misschien heb ik er iets teveel naar gekeken want inmiddels woon ik In Australie.... hahaha!
  Ik vind het een superschattige giveaway en maak graag een kansje. Het lijkt me een geweldig cadeautje voor mijn zusje in Nederland!
  Groetjes en succes!
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gossie... ook dit is weer prachtig, ik krijg nu net een soort van sinterklaas gevoel! Wat zullen deze kussen prachtig staan in m'n a.s. ateliertje! Dus ook hier wil ik een poging wagen hoor! En het kleine huis op de prairy was steevast goed voor een paar stiekume traantjes (want niemand mocht dat zien, dat was toch echt niet stoer!). En doornvogels... och hemeltje... daar zwijmelde ik helemaal bij weg!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails