zaterdag 2 januari 2010

WINTER SALE !

Vandaag hadden Christy en ik een druk programma, 8 januari begint onze WINTER SALE !
Dus de grote kamer (voorheen serviezenkamer) wordt omgebouwd om alle aanbiedingen te presenteren. Eigenlijk wilde we dit achter een gsloten wand met gordijn doen, maar de nieuwsgierige klanten wilde toch een sneak previeuw !
Terwijl Christy was begonnen met inventariseren, liep ik heel wat kilometers af van de ene kamer naar de andere. Door drukte in de winkel lukte het ons niet om vandaag om alles klaar te krijgen, maar we hebben nog 1 week. Ook morgen ben ik in de winkel te vinden . . . jaja 24/7 !
Naast de weinige Kerstartikelen die we nog over hebben, komt er héél veel leuks in de WINTER SALE ! Veel serviezen, quilts, stoffen, keukentextiel . . . noem maar op !
We moeten namelijk plaats maken voor de nieuwe collecties. 11 januari is onze eerste beurs.

Nieuwe Collectie :


Vaak vragen klanten hoe we onze collecties samenstellen. Eigenlijk hebben we een aantal vaste leveranciers, maar op een beurs worden ook nieuwe merken gepresenteerd, we laten ons inspireren door wat we zien en natuurlijk wat we leuk vinden. Voorop staat dat het een landelijke hippe uitstraling moet hebben, passend in onze winkel en visie. Dit kan variëren van nostalgische kaarten tot Scandinavische eenvoud, van bonte kleuren tot Hollandse Folklore ! De kracht van "mix & match" is waar In den Uylenbal voor staat.
Gelukkig blijkt dat we vaak de juiste keuzes maken, want de producten worden goed verkocht, soms slaan ook wij de plank wel eens mis en verkoopt, in onze ogen, een leuk product minder goed dan verwacht. Deze producten gaan dan in een WINTER SALE ! (haha....)

VISIE :

Onze visie is dat we dicht bij onszelf blijven, wat wij een mooi, leuk of lief product vinden kopen we in. Ik wil de artikelen die wij verkopen ook zelf gebruiken en in huis hebben of cadeau doen !
Door reacties van de klanten weten we dat we het goed doen, de klanten vinden onze winkel gezellig,ons assortiment afwisselend, ze kunnen op hun gemak in de diverse kamers rondsnuffelen en worden verwend met een kopje koffie of thee en natuurlijk het héérlijke beppen over van alles en nog wat !
Enfin, we voelen ons gewaardeerd en hopen dat dit ook zo blijft in 2010 !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails