donderdag 18 augustus 2011

Werk in uitvoering !

Het is op dit moment erg hectisch in de winkels. Topdrukte door vakantie en natuurlijk de voorbereidingen van onze nieuwe winkel in De Wijk.
Deze opent haar deuren 3 september !
Ik ben dan ook wat minder te vinden op blogger.com, maar dat heeft dus een reden :-) Gisteren hebben we de hele dag geklust in De Wijk, het begint nu echt vorm te krijgen. Het wordt een compleet andere winkel dan Diever en Havelte. Ben zelf héél erg benieuwd naar het eindresultaat.

~Nieuw binnen : Boeren Deeldeurkast Timzowood~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naast het klussen gaat alles gewoon door, Linda en Tinka zijn nog op vakantie. Dus Christy, Rian, Janet, Trudy et moi draaien de winkels. Het beurs-seizoen staat ook weer voor de deur. Hardenberg en Parijs staan op het programma. Ik kijk erg uit naar Parijs ! Ook druppelen de nieuwe collecties binnen. De webshop maakt overuren en het Noorden viert nog 2 weken vakantie. De Zomermarkten in Diever en Havelte zijn wederom druk bezocht.

~Nieuw binnen : Nachtkastjes Timzowood~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ondanks alle drukte genieten we volop, de afgelopen 2.5 jaar waren spannend en soms vermoeiend. Maar bovenal was het heerlijk om onszelf te zien groeien in wat we doen. Niks geen "poeha", gewoon lekker werken en je "ding" doen ! Nu bijna 3 jaar later openen we onze 3e winkel. Dat hadden we niet gedacht toen we begonnen !

~Nieuw binnen : Sierhaken zwart & roest, Timzowood~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Soms vragen mensen ons : "Wat is jullie visie en/of concept ?". Tja, dan krab ik mezelf eens goed achter den ooren en probeer een goed antwoord te formuleren. Maar dat is moeilijk, omdat we eigenlijk gewoon doen wat we leuk vinden. Een doordacht concept is er niet en om eerlijk te zijn ben ik niet zo van de "concepten". De nieuwe winkel wordt, zoals ik eerder vermelde, een andere winkel. Maar of dat een doordacht concept is, géén idee ! Soms krijgen dingen gewoon vorm door te ondernemen en uit te proberen. Enfin, het eindresultaat is 3 september zichtbaar.

~Weer binnen : Draadhaakjes zwart & roest, Timzowood~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
We gaan gewoon lekker door en kijken wel wat ons pas kruist (of niet !) We genieten van wat we doen en doen dit met ontzettend veel plezier. Na de opening van onze nieuwe winkel in De Wijk, richten we ons op Autumn Fest 2011. Ons lustrum, editie jaargang nr. 5 alweer. Het beloofd een ontzettend leuke dag te worden. Maar daarover later meer. Laat de zomer nog even zijn/haar ding doen, de herfst komt vanzelf :-)

~Country Console : Wit of antiek wit, Timzowood~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fijne dag allemaal !

2 opmerkingen:

 1. Heel veel succes met alles Lejo...het enthousiasme straalde er tijdens ons bezoek ook al vanaf en dat is jullie drijfveer!! Zou haast in Drenthe willen wonen :-)!! Maar dat is niet het geval dus een vierde winkel als het kan graag wat meer in de buurt hihi ;-)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat en mooie spullen zeg
  en begrijp dat je druk bent wordt vast erg mooi !!!

  als ik een keer in de buurt ben kom ik zeker bij je kijken !

  liefs cindy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails