woensdag 31 augustus 2011

tijd voor ontspanning . . . (eventjes dan)

Gisteren met (bijna) heel het team van In den Uylenbal lekker gegeten bij Hoffman's Vertellingen. Tijd om eventjes te ontspannen en vooruit te kijken naar een nieuwe periode en seizoen. We werken allemaal ontzettend hard en we zijn alle medewerkers dan dankbaar voor hun inzet. De laatste loodjes en dan gaan we a.s. zaterdag open in De Wijk.

Inderdaad nog maar 3 dagen en dan . . . rust ? Nope, Autumn Fest staat alweer voor de deur :-) Maar het geeft allemaal zo'n energie dat we volop genieten. In reacties krijg ik het vaak te horen : " Vergeet niet te genieten !". Nou, ik kan jullie verzekeren : IK GENIET VOOR DE VOLLE 100% !

Vandaag vertrekt Rian naar Mont Ventoux (Rian met geruite blouse), we vinden het erg stoer en knap dat ze dit gaat doen en wensen haar dan ook héééééél veel succes & plezier !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik moet snel gaan nu, fijne dag allemaal !

6 opmerkingen:

 1. Je kunt zien dat jullie erg genieten van alles. Wat een gezellig, vrolijk stel zo met elkaar!
  Heel veel succes met de laatste loodjes!
  Komt zaterdag vast helemaal goed daar in het noorden!
  liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met de opening van jullie 3de winkel...jammer dat het voor mij zo ver weg is maar wie weet ooit kom ik een keertje langs want LEUK vind ik het allemaal!!

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met die vrolijke foto's neem je onze zorgen helemaal weg...het plezier spat er vanaf!! Goed dat er even een moment is om te ontspannen!

  Veel succes zaterdag!!!!!!!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. DRUK,DRUK,DRUK maar wel leuk !!!
  Leuke foto,s !!

  groetjes
  Dicky Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes (en sterkte) met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails