donderdag 25 augustus 2011

Nog 9 nachtjes slapen . . . .

. . . . en dan is de opening van In den Uylenbal De Wijk ! Het begint nu echt te kriebelen. We moeten nog heel wat werk verzetten en naast het draaien van de andere winkels is het allemaal erg druk. Maar wel ontzettend spannend én leuk ! Elk "vrij" uurtje zijn we bezig om de puntjes op de i te zetten. Een compleet nieuwe winkel met een nieuwe uitstraling. Jullie zijn natuurlijk allemaal uitgenodigd voor de opening op 3 september.

Alsof we het nog niet druk genoeg hebben, draaien de voorbereidingen van onze Jubileum Editie van Autumn Fest 2011 ook gewoon door. Er komen veel kraampjes met div. standhouders. Een grote brocante markt met leuke aanbiedingen ! Proeverijen van o.a. Olijfolie Italië, Wijngoed Havelte, De Zoetige Taart en héérlijke soep (uit eigen keuken !). Hapjes, drankjes etc . . . voor de innerlijke mens. Ins & Outs met Sieraden & Tassen, Stoffies.nl met schattige kinderkleding en slofjes (zo lief !) Hillie met kransen en zelfgemaakte streekproducten . . . om je vingers bij af te likken !

(Klik op afbeelding voor vergroting)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Teveel om op te noemen. Het volledige programma volgt snel. Tijdens Autumn Fest 2011 zal Trust optreden, hier zijn we echt superblij mee ! In de pauze zal Ria Westerhuis gedichten voordragen uit eigen werk. Ook de kinderen worden niet vergeten, voor hen is er de Kidz Corner waar ze zich kunnen uitleven op een springkasteel, schminken en lekkers ! Tuurlijk houden we ook onze jaarlijkse After Sun Sale , met kortingen v.a. 50% ! En als klap op de vuurpijl kunt u uw aankoopbedrag terugwinnen !!

Maar eerst de opening !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fijne dag allemaal !

7 opmerkingen:

 1. Wat een drukte zeg, vergeet je niet af en toe gewoon te genieten? Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes Lejo...naar de opening kan ik helaas niet komen (dan ga ik voor het eerst op een kleinschalig evenement mijn kaarten verkopen) maar ooit kom ik vast wel weer eens naar het noorden!

  Af en toe wel héél even zitten hè Lejo...even ontspannen en dan weer opladen!

  Liefs...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. adem in.. adem uit.. en af en toe even tijd nemen voor een break.. kittekat of cup a soup, of nog beter zelfgemaakte soep;)
  ik ben heel erg benieuwd naar jullie nieuwe winkel en denk zeker aan jullie op de top van de mont ventoux!!
  veel succes met de laatste loodjes en probeer er ook van te genieten:)

  liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooooooooh wat jammer dat ik op beide evenementen niet kan komen. 3 september sta ik zelf op een rommelmarkt (gewoon achter de broodjes kroket en salades hoor ;-) en op 24 september is mijn werkweekend. jammer jammer...was een mooie gelegenheid geweest om alles eens te kunnen bewonderen bij jullie in het mooie noorden!
  Hopelijk bij een volgende gelegenheid!
  Succes met alle voorbereidingen.
  liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend!!!!!!!
  Helaas 3 september gaat niet lukken, reis ik af naar Stockholm.
  Maar toch alvast heel veel succes met alles gewenst.
  warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een drukte Lejo, maar wel super gaaf natuurlijk! Ben erg benieuwd en ga beide data op de agenda zetten en hopelijk komt er niets tussen.
  Heel veel succes nog met de laatste loodjes.
  Fijn weekend!
  Lieve groet,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Druk, druk, druk... maar wel met allemaal erg leuke dingen! Veel succes met alle voorbereidingen.

  Fijne dag! Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails