donderdag 19 mei 2011

Ouderdom komt met gebreken !!!

Is dit mijn voorland ?
~~~~~~~~~~~~~~~
Mijn schouder gaat redelijk goed, moet eigenlijk nog terug voor nacontrole. Maar eigenwijs als ik ben denk dat het allemaal wel goed komt. Heb nog een bobbel op mijn bovenarm en kan er niet op steunen. Ach . . . het went die ongemakken.

Gisteravond nog snel even boodschappen doen bij C1000. Loop met volle kar naar de kassa, zet kar neer en wil eromheen lopen om spullen op lopende band neer te zetten. Aiaiaiai . . . staat het poortje (voor als kassa gesloten is) half open. Kedeng . . . met volle vaart met knieschijf tegen het uiteinde !!! AU AU AU AU, werd misselijk van de pijn. Poortje is namelijk van ijzer en het uiteinde open, met scherpe rand. Ik dacht "Nee he, niet weer !!"

Gelukkig viel dit ook weer allemaal mee, maar toch veel ongemak. Loop nu als iemand die lichtelijk aangeschoten is. Terwijl ik geheelonthouder ben :-) Enfin, schouder rechts, knie links . . . houdt elkaar lekker in evenwicht, maar aangezicht van lopen is belabberd !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tja, ouderdom komt met gebreken, maar dit zijn aparte gevalletjes. Ben nog superjong (ahum . . ) heb het lichaam van een jonge god (lees : Brad Pitt) dus ik moet nog jaren mee !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FIJNE DAG !

5 opmerkingen:

 1. Whaa wacht maar word nog erger.
  Echt alles gaat rammelen. Maar goed met wat hulp en steunzolen komen we er wel. Hihi. Jammer dat je zover weg woont hadden we gezellig in 't Uiterjoon kunnen zitten. Jammer dat zit er dus niet in. Hou je taai.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sjonge meneer Brekebeen ... nu maar even niets meer breken, kneuzen, verrekken, stoten of iets van diens aard hoor! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zeggen alle geheelonthouders haha...daar trap ik niet in hoor! Maar misschien is het een goed idee om standaard met een verbanddoos op pad te gaan?

  See you soon...en sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wacht...er was iets met een ezel.....weet niet meer;)...handige Harry wordt je nieuwe bijnaam geloof ik, al mag je dat handig met een korreltje zout nemen:D!
  Enne...er staat Royal Twieters......natuurlijk...geen Twieten...nee joh.....mensen zouden denken;)))

  TOEDELS!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alsof je er om vraagt om met een rollatortje op pad te mogen, het kan natuurlijk ook zijn dat je poortjes enzo mist omdat je oogjes last hebben van ietswat - in lichte mate van ouderdomsverschijnselen en daardoor in de min of plus ietsje stijgen ... als al die stuntacties van jouw op te lossen zijn met een kek brilletje ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails