zondag 22 mei 2011

Landleven Benefietconcert : Win 2 gratis kaarten !

18 juni organiseert Mikondo i.s.m. Hofstede De Meijerij in Noordwolde een Landleven Benefietconcert.

In gedachten zien we het al helemaal voor ons. Op een mooie zomerse dag komen de bezoekers in Noordwolde-Zuid via het aangrenzende bosperceel het terrein op. Langs de boslaan staan trommelaars die de gasten met djembé-muziek in de juiste sfeer brengen. Op 18 juni vindt er een benefietconcert plaats in Hofstede De Meijerij in Noordwolde-Zuid. De opbrengst gaat naar een school in Congo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
De school staat op instorten’, hoorde Karst Meijer via Mieke Rang uit Wilhelminaoord. Zij is de drijvende kracht achter de Stichting Vrienden van Mikondo. De stichting komt sinds 1998 de mensen van de wijk Mikondo in Kinshasa te hulp. De overheid van de democratische republiek Congo kan zelf niet zorgen voor goed en gratis onderwijs en ontwikkeling en ook de ouders van de kinderen zijn armlastig.
De school waar Mieke Rang contacten mee heeft staat dit jaar voor extra kosten. De gebouwen hebben extra onderhoud nodig. Daken en muren moeten worden hersteld en schilderwerk is hoog nodig. Ook kantoormachines zijn aan vervanging en uitbreiding toe. (bron : Steenwijkercourant)
Link
(klik op logo voor de site van Mikondo)

In den Uylenbal steunt dit initiatief van harte en zal aanwezig zijn met een stand. Ook kunt u bij In den Uylenbal & In de Lindetuin een toegangsbewijs kopen voor het benefietconcert. Het is echt de moeite waard, de tuinen van Hofstede De Meijerij zijn echt prachtig én u steunt het goede doel !

Ook verloten wij 2 GRATIS toegangsbewijzen, mail "Mikondo" naar info@indenuylenbal.nl en maak kans op deze 2 gratis toegangsbewijzen.

Wat betreft het programma, dat begint om 18.30 uur. In ieder geval veel muziek, u kunt de tuinen bezichtigen (topper!), u kunt een flesje wijn kopen met tapenade en genieten van deze heerlijke (bijna) zomeravond. Het team van In den Uylenbal & In de Lindetuin maken een een gezellig "bedrijfsuitje" van ! Ik zal het volledige programma snel op mijn blog zetten.

Steun Stichting Vrienden van Mikondo ! Ook deze kinderen verdienen goed onderwijs !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fijne zondag !

1 opmerking:

  1. Wat een goed initiatief Lejo!!!

    Geniet van je vrije zondag! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails