vrijdag 4 februari 2011

Keek op de Week !

Het was me een weekje wel . . . ach & wee ! Natuurlijk was het weekend voor Rolanda & kids een "het hakt erin" moment, maar dat het me ook persoonlijk zou raken had ik niet kunnen vermoeden. Misschien ook wel, een persoonlijk verlies is altijd heftig. Dat samengaand met herinneringen van eigen oud zeer, zorgde ervoor dat ik emotioneel van slag was.

Maandag dan de fotografie-cursus. Niet een avond zoals ik verwacht had, maar toch leuk. De dinsdag was een fijne dag, veel lieve reacties & mailtjes, bedankt daarvoor ! Maar toen belde Linda vanuit In de Lindetuin, er was een boeket bezorgd. Van Ria & Rein, om Christy en mij te bedanken voor het weekend dat we hebben verzorgd voor Rolanda & kids.

We hebben dit met liefde gedaan, en ik hoop dat ze genoten hebben.
(volgens mij wel :-)


Bedankt Ria & Rein voor het prachtige boeket, het staat te pronken midden in de winkel.

Rolanda & kids lieten een lieve boodschap achter op ons message-board in het vakantiehuis. Door alle emoties deze week niet veel blogpost van onze kant. Maar het was wel een hartverwarmende week ! Bedankt allemaal !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FIJN WEEKEND !

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk om zo iets voor een ander te kunnen doen en dat het ook gewaardeerd wordt! En het is je vergeven hoor, de blogposten bedoel ik, mooi weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk nou !! mooie bloemen ...lieve woordjes.....en tranen in mijn ogen....zo moeilijk ....het gemis blijft zo voelbaar....thanks !! liefs van ons twee.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig dat jullie het verdriet van Rolanda en de kinderen wat hebben kunnen verlichten...en wat lief van Rein en Ria om jullie daar met zo'n mooi boeket te bedanken! Begrijpelijk dat het er in hakt, maar de uitwerking is in ieder geval bijzonder positief!

  Ik wens je een fijn weekend Lejo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lieffffffffffff....enne...muziek?? was er geen muziek deze week?????*HINT*...........

  Lekker weekend!!!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails