maandag 7 februari 2011

Compassie & Mededogen

Ik las de blogpost van Ria (It's me) en wilde gehoor geven aan haar "oproep". Het is belangrijk om eens stil te staan, tussen alle drukke bedrijven door, bij hen die het moeilijk hebben. Ik ervaar die extra aandacht als een warm bad, een opkikker, als een "ik sta er niet alleen voor"-moment. Deze gedachte wil ik hierbij sturen naar hen die er op dit moment wel alleen voor staan, het niet meer zien zitten, de hoop op willen geven, het gevoel hebben er niet meer uit te komen. Hoe donker het ook lijkt te zijn of is, er is altijd ee uitweg, de hoop om door te gaan, die reikende hand. Pak dit vast en probeer met alle energie die je nog in je hebt het tij te keren. Weet 1 ding : Je staat nooit alleen !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie post Lejo...jouw woorden sluiten prachtig aan bij Ria's post! Al zouden jullie hier maar één iemand blij mee maken, dan is dat toch al geweldig!?!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou kijk nou zo lief.....hier word ik stil van.............bedankt !! liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tja Lejo....jij en ik weten dat het écht zo is, dat er altijd een lichtpunt komt, dat je niet alleen staat en dat je er écht weer bovenop kunt komen....konden we het de mensen maar laten voelen he, ze het vertrouwen kunnen geven dat dit verdriet/gevoel best mag, en dat het ook echt weer over gaat.....ook al zien ze het nu niet

  Lief van je.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Net als bij Ria vind ik ook deze post erg lief en een mooi initiatief...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails