woensdag 11 januari 2012

Preview new brands / nieuwe merken !

De Winter lijkt er een beetje aan te komen, alhoewel ik denk dat we dit jaar géén Elfstedentocht krijgen. De seizoenen lijken de weg ietwat kwijt te zijn, maar we zullen het er mee moeten doen. Want ook al is de winter slechts 3 weken "jong", ik lees hier en daar al over de naderende lente (?)

Ach, wij lopen ook altijd voor de seizoenen uit, de voorjaarsbeurzen zijn al in volle gang en catalogi met zomerse taferelen stapelen zich op :-) Máár we zijn in het hier en nu, dus even een preview van enkele merken die binnenkort in In den Uylenbal verkrijgbaar zullen zijn. De bovenste foto is van Nordal, in Parijs hebben we een bestelling gedaan dus binnenkort verkrijgbaar ! Een schril contrast met Nordal is Falby, ook alweer een Deens merk. Vrolijk én fruitig. Vooralsnog hebben we enkel de bekers ingekocht. Leuke mix & match met GreenGate.

Last, but not least is : Trademark Living ! Het 3e nieuwe Deense merk op rij :-) Stoer en robuust. Veel van de producten van Trademark Living zijn uniek en/of van gerecycled materiaal. Dus ook duurzaam :-) Ook Trademark Living binnenkort bij In den Uylenbal. Dit zijn slechts 3 nieuwe merken in het grote en gevarieerde assortiment van In den Uylenbal.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Voor elk wat wils :-)
Fijne avond !

3 opmerkingen:

 1. ha Lejo, heb net gereageerd op je vorige post en nu krijg ik pas dit bericht in mijn sidebar.. blogger is daar helaas een beetje traag in!
  ik loop ook een beetje op de seizoenen vooruit.. heb zo'n zin in het voorjaar!!

  slaap lekker! Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mennnn zo blog je niet en zo houden we je niet meer bij!!! SHOPSHOPSHOPPERDESHOP!!!!.....ik vraag niet om sneeuw...ik SMEEK!!...:D....wezenlijk anders;)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. weer een post.... en wat voor een...wow wat een mooi merk dat Trademark Living....!
  en ja het begint hier een beetje op lente te lijken ook al omdat Lynda het niet wil!
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails