woensdag 20 april 2011

Secrets du Potager & PTMD Verf

Na een beetje bijgekomen te zijn na de Spring Fair en het ter wereld brengen van een veulen, begon de week hectisch. De winkel weer op orde maken na een paar honderd klanten afgelopen zaterdag. Kijkend naar buiten dacht ik "Oh, was ik maar plantsoen-medewerker geworden, kon ik lekker buiten werken in het zonnetje !" Maar ja, had ik maar een vak moeten leren :-) Dan maar lekker buiten zitten met een bakkie troost . . . maar ja, die vlieger ging niet op ! Ook de dinsdag was erg druk, klanten die de fair hadden gemist kwamen toch nog langs, dus heel de dag lekker reuring in de winkel.

We kregen een grote order binnen van Secrets du Potager, alles voor de tuin ! Ontzettend leuke producten tegen een vriendelijke prijs.

Zoals deze zinken bak, met 4 containers om zelf kruiden te kweken !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ook vandaag was het gezellig druk, veel fietsers met dit prachtige weer. "Oh kijk, een leuk winkeltje !" , dus stoppen en gezellig een bakje koffie doen en shoppen. Het seizoen is nu echt weer begonnen. Het vakantiehuis wordt veel verhuurd en de toeristenstroom komt goed op gang. Ook nu weer dacht ik even rustig te kunnen zitten om bij te komen, stopt er een gigantische vrachtwagen. De chauffeur komt binnen en zegt "Ik heb een paar pallets van PTMD." Ik vraag : "Hoeveel ?" Bij het horen van het antwoord moest ik even gaan zitten . . . . het antwoord luidde namelijk : 9 !!!!

Jaja, en dat met zomerse temperaturen . . . . , enfin, mouwen opstropen en gaan !

Onder de 9 pallets was ook de verfkast en verf van PTMD, dus naast Painting the Past nu ook de prachtige verf van PTMD in ons assortiment. De verf van PTMD komt in In den Uylenbal te staan. In de Lindetuin verkoopt Painting the Past.

Ik heb me in ieder geval niet verveeld de afgelopen 2 dagen, ben beniuewd wat de rest van de week brengt . . . . :-)

In ieder geval 2e Paasdag zijn we open in In de Lindetuin, er is dan een ontzettend leuke Paasmarkt én Kermis ! Er staat elk jaar een file tot aan Dieverbrug, dus dat beloofd weer aanpoten geblazen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TOT MORGEN !

4 opmerkingen:

 1. ja jongen, het leven van een populaire ondernemer in de bloei van zijn bestaan gaat niet altijd als een kabbelend beekje...nope.....wildwaterbaan!!! Maar kom Lejo, wees eerlijk, waar haal jij je energie vandaan? JUIST uit dit soort "rollercoasterritjes"....mij maak je niks wijs ;)!
  Trouwens....die kruidenhangeringding.....die is leuk man!!! Heb je m al hangen bij Arie in de cuisine???;)

  TOEDELS!!!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jemig Lejo, wat een drukke dagen!
  Maar ja, als de klandizie en aanloop goed zijn, weet je meteen weer waar je het allemaal voor doet toch?
  Heerlijk hoor voor je, het ziet er allemaal zo mooi uit, dus dik verdiend!!
  Hoop dat je de paasdagen nog wat kunt bijtanken en genieten van de zon.
  Fijn weekend alvast,
  warme groet vanuit Haarlem,
  liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Lejo, bedankt voor je berichtje ... hahahahahaha, neeeeee we gaan niet naar Havelte maar naar ... Zeijen! Wonen we straks schuin tegenover de jou vast wel bekende Oranjerie ;)

  Lieve groet, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat jij na een paar dagen als plantsoenmedewerker toch weer erg naar je winkel zou gaan verlangen hoor haha...alleen al die enthousiaste klanten, daar doe je het toch voor?!

  En negen pallets...je wilt tenslotte ook geen lege tafels in de winkel haha!

  Een fijn paasweekend Lejo!!! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails