woensdag 13 april 2011

Fotokaarten Home & Lifestyle

Dat Ingrid, ja zij van Home & Lifestyle, prachtig kan fotograferen wisten jullie natuurlijk allemaal al. Ook dat de foto's van Ingrid nu te koop zijn als fotokaarten (dubbele kaart mét envelop) is al bekend. Máár binnenkort kunnen onze klanten de kaarten van Ingrid ook bij ons in de winkel kopen !

Corina van Fotokaarten Rosalie heeft van de foto's van Ingrid prachtige kaarten gemaakt, deze zijn te koop via haar website (voor link klik op Fotokaarten Rosalie).

Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel (de stichting Adullam Gehandicaptenzorg), dus ik zeg : "Stuur eens een kaartje deze zomer en steun daarmee ook het goede doel !"

Wij gaan de kaarten enkel in de winkel verkopen, dus voor webshop-bestellingen moet je bij Fotokaarten Rosalie zijn ! Ze kosten slechts € 1,- !

Het zijn er nu 5, ik denk dat dit er,in de toekomst, meer zullen worden !! Hallmark heeft er een geduchte concurrent bij !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TOT MORGEN !

4 opmerkingen:

 1. Ohhh Lejo, ik heb je net gemaild en zie nu pas deze post! Wat leuk dat je er zoveel aandacht aan besteedt, ik word er helemaal zenuwachtig van hihi!

  Ik hoop toch zo dat de kaarten in jouw winkel een succes worden, we wachten geduldig (nou ja...) af! Spannend!!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die worden gegarandeerd een succes, zo mooi zijn ze! tof dat jullie haar kaarten ook in de winkel verkopen!

  Groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kan niet anders dan een succes worden; prachtige kaart en dat voor weinig...

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wordt vast en zeker een groot succes,prachtige kaarten,hoor,vind je achtergrond zo ontzettend leuk/mooi,fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails