zaterdag 30 april 2011

Queens Day & Color Blocking

Allereerst wens ik iedereen een fijne Koninginnedag 2011 !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gisteren werd ik op straat uitgelachen en . . . jaja, nagewezen ! Ik liep in mijn TH Bootschoenen, bruin-oranje ruitjesbroek, RL rode ruitjes blouse en daarover mijn engelse kakvest (blauw met soort van khaki ruitjes). Ik noem het mijn Pipo-outfit en voel me er heerlijk in. Ach, de onwetenden lachen wel vaker uit onzekerheid :-) Het zal niet in me opkomen om anderen uit te lachen om wat ze dragen én hoe ze het dragen. Vrijheid, BLIJHEID ! Gelukkig heb ik PRADA aan mijn zijde :-) , deze zomer is Color Blocking helemaal "je van het !" Ik ben niet echt een fashionata, maar PRADA is dit seizoen echt geweldig, alles (nou ja, bijna alles . . .) kan en mag ! Hieronder een filmpje van backstage bij PRADA.In het filmpje zie je eigenlijk alleen vrouwelijke modellen, máár PRADA heeft ook geweldige kleding voor de man ! Hieronder enkele voorbeelden, ik ben er weg van !
Dus mocht u me zien lopen in kleding die volgens u "vloekt", "schreeuwt" etc . . . , denk dan : Aha, Color Blocking, TRENDY ! Hahahaha . . . . Ondertussen draag ik gewoon wat ik leuk vind en of er nu wel of niet een merklabel aan hangt , ach, dat maakt mij niet echt uit. Met 4 & 5 mei in het verschiet herhaal ik : VRIJHEID, BLIJHEID !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FIJNE WEEKEND !

5 opmerkingen:

 1. AMEN *handentenhemelgooiende*...wel jammer dat er dan geen foto van is als bewijs van goede smaak!!!!:)

  DRIEWERF HOEZEE!!!!

  Leifs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als jij je maar lekker voelt daar gaat het om toch???.......lekker luchtje ook Prada !!...fijne dag !!...geniet !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier in Parijs kijkt niemand ergens van op Lejo... :-)

  A bientot!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fashion-Lejo dus ik scroll en scroll maar waar is nou de foto van jouw outfit ... of heb je ondertussen gelijk de rechten aan Prada verkocht en kun je dus geen inside info laten zien? Jammer :-) Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kunnen we alsnog een foto van jouw verwachten? Ben zo benieuwd...
  Afijn, draag waar je je lekker bij voelt.
  Inderdaag "Vrijheid Blijheid".
  Dat kunnen we niet vaak genoeg koesteren nietwaar!
  warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails