dinsdag 29 september 2009

Vrije dag . . .

De dinsdag is mijn vrije dag, voor Christy is dit de maandag. Echter na de enorme toeloop afgelopen zaterdag, tijdens Autumn Fest, was de winkel enigzins een "chaos" !
Dit hield in dat Christy haar vrije dag inleverde en wij gezamelijk de winkel weer op orde brachten. Tijdens het weer op orde brengen van de winkel, tussendoor werden de klanten geholpen, zagen we dat niet alleen de uitverkoop het meer dan uitstekend had gedaan, maar dat ook onze reguliere artikelen volop "gehamsterd" waren ! Heel veel lege kastplanken, dus . . . . . .
op naar de groothandel :-)
Vanochtend, mijn vrije dag dus, om 5 uur op om rond 6 uur richting Venlo te vertrekken.
Eerst werd Trends & Trade te Venlo aangedaan, terloops ook nog wat extra Kerstartikelen ingekocht.
Met een volle kar weer naar buiten en richting Clayre & Eef !

Bij Clayre & Eef stond onze bestelling al op mij te wachten, maar aangezien afgelopen zaterdag de linnenkast ook "geplunderd" is, moesten we ook nog deze collectie aanvullen.
Nieuwe keukenrekken, keukenschorten, oja, . . . ook hier nog extra Kerstartikelen (kan het niet laten, ben tenslotte Kerstfanaat !) en een grote bestelling voor een klant die tijdens een beurs zijn klanten gaat verrassen.

Rond 13.00 uur ( al 8 uur erop zitten . . ) kwam ik weer in Havelte aan, Christy kwam met een glimlach op haar gezicht naar buiten. "Je raadt nooit wat er is geleverd ? Krasilnikoff !!!"
Dus hup de dozen uitladen, prijzen en inruimen.
Daarna eerst een bakje koffie en dan . . . Krasilnikoff uitpakken !
Wat een feest, na zo'n druk weekend weer een heerlijke werkweek voor de boeg die vandaag al vroeg begon.

Nu even "bloggen" , straks om 17.00 uur naar kapper, eten en dan om 19.30 uur vergadering van Havelte Buitengewoon (Sfeervol de winter in !)

Havelte Buitengewoon wordt gehouden op 21 & 22 november 2009 (info volgt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails