zaterdag 4 februari 2012

Wintersong of the day : Frozen by Madonna

Mooie grote dikke ijskristallen . . . .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beautiful big ice crystals. . . .

Vanochtend vroeg ging ik een wandeling maken met de honden. De zon kroop langzaam omhoog en het was ijzig koud. Kraag omhoog, muts op en lopen . . . .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
This morning I went for a walk with the dogs. The sun was slowly rising and it was freezing. Collar up, hat and keep walking. . . .

De poezen die normaal op het erf struinen zaten dicht op elkaar in de bijkeuken, Diesel en Poes zijn moeder en dochter. Poes (rechts) kijkt alsof ze denkt : Ik ga écht niet naar buiten !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The cats that normally roam the yard sat close together in the pantry, Diesel and Poes are mother and daughter. Poes (right) looks like she thinks : I'm not going out!

James & Quinten vinden de sneeuw heerlijk en lijken geen last te hebben van de kou.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
James & Quinten just love snow and do not seem to suffer from the cold.

Alhoewel . . . . na een tijdje kijken ze me aan met een blik van :
Mogen we nu weer naar binnen ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Although. . . . after a while they gave me a look that said :
Can we now go in?
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Ik geniet volop van deze winterse dagen, in de winkel (Diever) was het lekker druk. Alsof de klanten allemaal naar Diever waren komen klunen :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I enjoy the winter days, in the shop (Diever) it was very busy. As if all the customers had come to Diever klunen (klunen = walking with their ice-skates on :-)
~~~~~~~~~~~~
A
fine winter weekend!

7 opmerkingen:

 1. ennn dat ze liever niet buiten zijn...daar komen MIJN katten pas achter als ze me om 7 uur uit mn bed getrommeld hebben....op een drafje naar de achterdeur hollen, naar buiten schieten en zich in 1 beweging weer omdraaien....sta je dan..met je goed fatsoen en kop vol slaap voor een open deur...daaaaag slaap!:) Maar schatten zijn het...VERWENDE schatten:).....
  Gaan je honden nooit mee naar de winkel?

  morgen weer zo'n dag?
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk Lejo......maar van mij mag het lente worden hoor....dit is toch veeeeel te koud voor ons...zijn we helemaal niet gewend...en ach onze arme honden.............Trevor wil niet lopen in de sneeuw zo zielig......ze gaat zitten omdat haar voetjes zo zeer doen......en Iris ons oudje rent en vliegt en is niet te stoppen !!..fijn weekend....liefs van ons...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig hè deze mooie witte sprookjeswereld, vooral vandaag zo lekker met de zon erbij!!
  nog een week genieten van pure winter en dan daarna graag voorjaar, heerlijk!!
  onze (oude) hond komt alleen buiten om even heel snel haar behoefte te doen en dan weer lekker bij de warme kachel!

  we zijn een paar keer in de Lindetuin geweest van de week, maar geen Lejo.. druk druk druk hoorde ik.. we proberen het volgende week nog wel een keer:)

  geniet van je hopelijk vrije zondag!
  winterse groet, Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om James & Quinten ook even gezellig op je blog voorbij te zien komen. Geniet nog even van een witte zondag. Groetjes Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat kijken de beestjes aandoenlijk in de camera. Schattig! Onze kippen willen ook bijna niet naar buiten. De wyandottes wel en ze leggen ook nog door!

  Geniet van de zon!
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou d'r ook van hoor ... in alle vroegte met de honden door 't bos struinen! Heerlijk! Vooral met dit weer ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zit ik te lezen en langzaam naar beneden te scrollen toen ik ineens een foto van je mopje zag. Op het eerste gezicht dacht ik dat het mijn mopje was, ze lijken wel. Heerlijk vinden ze het in de sneeuw, onze bobbie krijgt er niet genoeg van. Met zijn neus schuift hij door de sneeuw als een sneeuwschuiver, geweldig. Kijk maar eens op mijn blog, staan net nieuwe foto's van hem

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails