zondag 11 juli 2010

Hectiek bereikt kookpunt !

Wat een week ligt er achter ons ! Héél Nederland in de ban van het WK in Zuid Afrika, met vanavond het hoogtepunt . . . Octopus Paul heeft de zege voor Spanje voorspeld (slik . . .), maar hier op de boerderij staan alle dieren achter ORANJE ! Ik heb geprobeerd onze watervlo Otje te trainen, zodat ook Otje een voorspelling kon doen. Maar Otje liet weten zich niet in te laten met zulke belangrijke zaken . . .
Ondertussen liepen in zowel Havelte als in Diever de zaken gewoon door, afgelopen zaterdag topdrukte in Diever. Tafels, kasten en stoelen verkocht, de winkel is half leeg . . .
Morgen echter weer volop aanvoer i.v.m. de 1e Zomermarkt van dit seizoen.
Van 12 tot 21 uur gezellige zomermarkt in Diever, alwaar ook de officiële opening van de Drentse Fiets 4daagse plaatsvindt.
Maandag 12 juli wordt in Diever weer de eerste zomer- en avondmarkt gehouden. Het "Gheselscap Goet ende Fyn" gaat de avondmarkt, zoals dat in het verleden ook gebeurde, opvrolijken met Nederlandse, Vlaamse en Franse liederen en dansen vanaf de middeleeuwen. Tijdens het optreden wordt op een geschikt moment de F4D officieel geopend.

Dus . . . allemaal morgen gezellig naar Diever. Leuke aanbiedingen bij In de Lindetuin !
En mocht vanavond Nederland de wereldbeker winnen, dan is het dubbel feest . . .
Elke klant die iets ORANJE bij zich heeft krijgt een leuk presentje ! (ook al wordt het Nederlands 11-tal 2e !)

2 opmerkingen:

 1. Gelukkig is er nog Parkiet Mani uit Singapore. Hij voorspelt dat Nederland zal gaan winnen. En hij zat er dit WK ook nooit naast.
  Zie: http://www.stand.nl/forum/showthread.php?p=2252366
  Veel plezier vanavond voor iedereen, maak je niet te druk, het is er veel te warm voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spijtig dat ik zo ver weg woon. Ik zou zeker eens langskomen. Is mijn Give away al verstuurd? Word nu wel erg nieuwsgierig als ik die leuke spullen in de winkel zie.
  Lieve groeten
  Liliane,

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails