woensdag 26 september 2012

Dat is een tijd geleden !

(Rian verlaat In den Uylenbal na bijna 4 jaar ! Bedankt Rian voor je inzet !)

~~ Door een standje van Tjitske van Thuis bij Tjits ben ik er weer ~~
 Het is een tijd geleden dat ik via mijn blog iets van me heb laten horen, in mijn "afwezigheid" is er wederom een boel gebeurd en veranderd. We hebben een hele tijd behoorlijke stress gehad i.v.m. allerlei gebeurtenissen. Allereerst was er In den Uylenbal De Wijk, onze 3e winkel op rij. Deze werd overgenomen door Arieke. Na 4 maanden is zij, helaas, gestopt. Na 5 weken "onderhandelen" hebben Christy en ik de winkel overgenomen. Winkel 5 weken dicht, midden in de vakantieperiode, dus weinig personeel en veel stress . . . enfin . . . to cut a long story short : We hebben weer 3 winkels :-) En Christy en ik hebben een geweldig team dat ons in alle tijden steunt, dus ook in "zwaarder weer" ! In den Uylenbal De Wijk is weer echt een Uylenbal-winkel, we hebben de bezem er eens goed doorheen gezwiept, opnieuw ingericht en het voelt weer als thuis.

 (De Wilde Westen-meiden kwamen helemaal naar Drenthe voor Autumn Fest !)

Maar degene die In den Uylenbal enigszins kent weet dat er weer van alles op stapel staat, zo is een deel van In den Uylenbal De Wijk OUTLET geworden (90 vierkante meter). Bekende merken, maar lage prijzen en het loopt als een trein . . . tjoek tjoek !!

 (Gezellig samenzijn met het In den Uylenbal Team, na Autumn Fest !)

Toen kwam er weer iets op ons pad, alles was net weer "normaal" (voor zover normaal geldt voor In den Uylenbal :-) en rustig. Havenloods 23 hield op te bestaan en deed ons een leuk voorstel. Na er een weekje + 1 nacht over geslapen te hebben kwamen Christy en ik tot de conclusie dat we toe waren aan een nieuwe uitdaging. Het was tenslotte alweer 2 maanden "rustig" :-) 

 Achter de winkel in De Wijk hebben wij een grote loods, voor opslag etc . . . eigenlijk lag er meer rommel dan voorraad. Dus een perfecte plek voor : LOODS 38 , onze brocante afdeling. Op de foto hierboven zie je de Voor & Na situatie. In een zondagmiddag opgeruimd !

 Na maandag de gehele dag op en neer te hebben gereden tussen De Wijk en Dronten zag LOODS 38 er uit als op bovenstaande foto . . . tja . . . ik had niet hoeven vegen :-) Propvol, dus de komende 2 weken schuiven en verplaatsen totdat alles een plekje heeft. Zaterdag 6 oktober gaat LOODS 38 open !

 Nou, alsof dat nog niet genoeg is komen de Kerstartikelen ook alweer binnen . . . leuk leuk leuk ! I LOVE XMAS !!! Máár . . . . het Kersthuis moet ook ingericht worden, daar heb ik vanaf 6 oktober nog 3 weken de tijd voor, want zondag 28 oktober gaat het Kersthuis in Diever (Hoofdstraat 49) open. Ach . . . hard werken is leuk, maar ontspannen is broodnodig. Ben nog niet op vakantie geweest, dus na 28 oktober ga ik héérlijk met mijn dochter Femke een week naar Berlijn !!!!!

Zo, ik ben weer een beetje bij, ben de helft natuurlijk vergeten . . . maar ach . . . ben oud dus vergeetachtig. We richten ons op de komende periode, vol gezelligheid en warmte. Gewoon genieten zonder al te veel stress :-) Ik wens jullie een fijne week toe en hoop weer wat vaker iets van me te laten horen :-) 
LIEFS LEJO !!

10 opmerkingen:

 1. Tjongejonge, wat een verhaal zeg. Wat een heftige periode is dat geweest. Maar toch ook allemaal leuke ontwikkelingen, of preek ik nu voor eigen parochie? Heel veel succes met alles en ook met het kersthuis. Ik kom zeker weer kijken! En zo langzamerhand wordt het echt hoog tijd dat ik eens naar De Wijk rijd...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die periode was zeker heftig, maar ligt nu gelukkig achter ons. We richten ons op de toekomst :-) En De Wijk is zekers de moeite waard. Greetz Lejo

   Verwijderen
 2. Jeetje Lejo, waar halen jullie al die energie toch vandaan! Alsof het niets is, nemen jullie na hele roerige tijden gewoon Loods 38 wat inhoud betreft even over!!! En dan vertel je ook nog eens heel enthousiast over de drukke kersttijden die er aan zitten te komen! Petje af hoor, en eh...dat weekje Berlijn heb je heel dik verdiend!

  Goed trouwens dat Tjits je een standje heeft gegeven, ik ben blij dat je er weer bent! Dus tot heel gauw hier maar weer ;)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ingrid, energie in overvloed:-) Het werk is gewoon te leuk maar kan vermoeiend zijn. Daarom lekker voor de feestmaand een weekje er tussenuit ! Greetz Lejo

   Verwijderen
 3. Gezellig dat je er weer bent! Wat een veranderingen en plannen, het is bij jullie in ieder geval nooit saai ;) Succes met alles en geniet straks van je weekje rust!

  Fijne dag. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Miranda! Zeker nooit saai :-) Wel druk en gezellig. Ga genieten van Berlijn. Greetz Lejo

   Verwijderen
 4. superleuk Lejo dat je weer een berichtje plaatst, dat maakt een grijze herfstdag als vandaag meteen gezellig:) en dat heb je toch nog even snel gefikst tussen alle drukte door! wel goed op jezelf passen hoor.. ik weet dat je niet van saai houdt maar een beetje rust is best goed voor een (oud) mens;)
  heel veel succes met loods 38 en ik kom snel kijken en ja het kersthuis.. ik ben heel benieuwd wat voor gezelligs jullie daar dit jaar weer van maken (moeten jullie dan tijdelijk op straat leven of ergens in een stalletje??)

  liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Tjitske, ja ik kon niet anders he ? Standje van de Juf :-) Nee, ik vind het ook leuk was gewoon te druk met andere dingen, maar de rust keert weder ! Wel hard werken, maar alles loopt volgens schema dat geeft ook rust. Ik oud ??? hahaha..... kijk uit naar Berlijn. Ik zie je gauw weer, groetjes aan Gert. Greetz Lejo

   Verwijderen
 5. Leuk dat je er weer bent! Nu des te meer reden om eens een rondje om ons heen te doen...die VW-kerstbal, geweldig! Iets voor onze oudste zoon, zijn langgekoesterde droom (hij moet alleen nog even doorsparen).

  Lieve groet, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Inge, ja leuk he die VW ! We hebben er meer van, geloof ik (assorti). Rondje is altijd leuk ! Tot gauw dan maar :-) Greetz Lejo

   Verwijderen

Related Posts with Thumbnails