vrijdag 7 oktober 2011

Noffluk in de Herfst & vooruitblikken

Vorige week was het nog "zomer", nu heeft de Herfst toch echt zijn intrede gemaakt. Van buiten . . . hup weer naar binnen ! Kaarsjes aan, met een boek op de bank en laat de blaadjes maar vallen. Gezellig ! Het woord "gezellig" is een typisch Nederlands woord en valt moeilijk te vertalen. In het Engels komt het woord "Cozy" het dichts in de buurt. In Drenthe noemt men, als het aangenaam vertoeven is, gezelligheid :
Noffluk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Via Google vind ik helegaar niets over Noffluk, het is dus een typisch woord. Een woord dat wellicht slechts bij een kleine groep bekend is. En binnen die kleine groep zijn een aantal dames begonnen met een eigen label genaamd : Noffluk ! Handgemaakte kussens uit eigen atelier, om het binnen aangenaam én noffluk te maken !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
De kussens van Noffluk zijn nu nog enkel bij In den Uylenbal verkrijgbaar, binnenkort ook via onze webshop.
De Herfst wordt héééél Noffluk !
~~~~~~~~~~~~~~
Voor het voorjaar, jaja we lopen op de zaken vooruit, hebben we hier en daar al leuke nieuwe merken gespot. We waren natuurlijk ook weer naar de beurs in Parijs om deze merken te bekijken. O.a. Nordal (Denemarken), een merk dat een gevarieerd aanbod heeft. Stoer én kleur ! Trademark Living (Denemarken) stond, helaas,niet op de beurs, daaroor moet ik naar Denemarken wat geen opgave is :-) Enfin, eerst de Herfst, dan Winter (Kersthuis) etc . . .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails