maandag 23 november 2009

Overweldigend & Buitengewoon !

WAT WAS HET LEUK !
Havelte Buitengewoon was een overweldigend succes . . .
Vrijdagavond begon Havelte Buitengewoon met Lichtjes Avond.
Het was de hele dag heerlijk weer en al ontzettend druk, tegen de avond begon het licht te regenen, wat helaas het effect van al de kaarsjes verminderde.
Maar de meeste mensen dachten : "Dat beetje regen . . . ach, we willen Kerst-shoppen !".
Dus de vrijdagavond was druk, druk, druk . . .
Zaterdag was een gekkenhuis . . . (zowiezo altijd druk, maar nu in het kwadraat !)
We troffen het ontzettend met het weer en de mensen kwamen dan ook in grote getale naar Havelte, onder het genot van koffie, thee, chocolademelk of Aspen Mulling Spice genoten de mensen zichtbaar van de winkel en het grote Kerstaanbod.
In de middag heerlijk genieten van vers gemaakte ( . . . door Christy !) Linzensoep en smaakvolle tapa's. De vuurkorven konden aan en tegen de avond leek het alsof de Kerst al was aangebroken.
Zondag (3e en laatste dag van HB) konden we heerlijk rustig aan beginnen, om 9 uur alles buitenzetten, kopje koffie, heerlijke cake & kruidkoek (bedankt Anja !).
De eerste bezoekers kwamen rond een uur of 10 al de winkel binnen en dronken eerst een kopje koffie voordat ze aan de Kerstinkopen begonnen . . . :-)
Tegen de middag leek het alsof er meerdere bussen vol mensen tegelijk aankwamen in Havelte, de winkel was werkelijk "propvol" !
Moe, maar voldaan, sloten we deuren nadat de klanten waren vertrokken. Lekker nagenieten met een borrel in onze Christmas Lounge Tent ,
onder de terrasverwarmer van Drents Design Havelte.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails