zondag 18 oktober 2009

Nog 1 nachtje slapen . . . ?

Onder het toeziend oog van Santa himself vordert het gereedmaken van de Christmas Room gestaag. Echter het vele werk blijkt wel erg veel te zijn . . . wat een dozen om uitgepakt te worden, er lijkt geen einde aan te komen !
We hebben natuurlijk tussendoor al het nodige voorwerk gedaan, maar i.v.m. grote drukte in de winkel, moeten we de dozen soms laten staan. De klanten willen wel bijna allemaal een een blik werpen in de Christmas Room, dus geef ik zo nu en dan een korte tour . . . haha !

In ieder geval begint het er al aardig op te lijken, echter de geplande datum van 19 oktober lijkt niet haalbaar. Tja . . . het is een luxe-probleem, dat we nu al topdrukte hebben is natuurlijk heerlijk. De winkel groeit en groeit en steeds weer nieuwe klanten melden zich en kijken verbaast de winkel rond en de zin "Dat dit in Havelte bestaat !" horen we dan ook regelmatig.
Dus lieve mensen, heb nog even geduld, eind deze week is de Christmas Room echt klaar !
Kijk ook eens op www.haveltebuitengewoon.nl , een leuke site van een tiental ondernemers in Havelte, waaronder natuurlijk u eigenste In den Uylenbal !Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails